Philips HX6870/47 Zwart Sonicare ProtectiveClean Tandenborstel

philips philips
€ 149,00
online tijdelijk uitverkocht
  • 3 Poetsstanden
  • 3 sterktes
  • Poetsdruksensor
  • 2 weken accuduur
  • Reisetu

Gegevens

Wittere tanden. Ultieme reiniging. Wittere tanden in slechts 1 week.

Ingebouwde poetsdruksensor 3 poetsstanden, 3 sterktes 2 weken batterijduur Reisetui

Wittere tanden in slechts één week Gebruik de W2 Optimal White-opzetborstel om tandaanslag te verwijderen en uw stralende glimlach terug te toveren. Het is klinisch bewezen dat de dicht op elkaar geplaatste borstelharen de tanden binnen een week witter maken.

Drie poetsstanden, drie intensiteiten Deze tandenborstel kunt u instellen naar uw poetsbehoeften met een keuze uit drie poetsstanden en drie intensiteiten. De Clean-poetsstand is voor superieure reiniging. White is de ideale stand voor het verwijderen van tandaanslag. En Gum Care voegt een extra minuut poetsen met minder kracht toe, zodat u uw tandvlees zachtjes kunt masseren. De drie intensiteiten zorgen dat u kunt wisselen tussen hogere en lagere intensiteiten en de intensiteit kunt aanpassen van links naar rechts.

Veilig en zacht voor gevoelige plekken, beugels, behandelde tanden en vullingen U bent altijd zeker van een veilig gevoel tijdens het poetsen: onze sonische technologie is geschikt voor gebruik in combinatie met een beugel, vullingen, kronen en facings, en helpt gaatjes te voorkomen en de conditie van uw tandvlees te verbeteren.

Philips Sonicare geavanceerde sonische technologie De geavanceerde sonische technologie van Philips Sonicare stuurt water tussen de tanden, en de poetsbewegingen verwijderen tandplak voor buitengewone dagelijks reiniging.

Laat u weten wanneer u te hard drukt U merkt het mogelijk niet dat u te hard poetst, maar de tandenborstel wel. Als u de borstel te hard op het tandvlees drukt, maakt de tandenborstel een pulserend geluid als signaal om het rustiger aan te doen.

Verbindt de slimme tandenborstel met slimme opzetborstels Een technologie met microchip detecteert en synchroniseert de slimme opzetborstel met de slimme tandenborstel. De slimme tandenborstel en slimme opzetborstel vormen een krachtige combinatie die Smart-koppeling van poetsstanden en vervangingsherinneringen mogelijk maakt.

Selecteer de optimale poetsstand en intensiteit Vraagt u zich wel eens af welke poetsstand en intensiteit u moet gebruiken? Dat is niet meer nodig. BrushSync-koppeling laat uw slimme handvat weten welke opzetborstel u gebruikt. Als u bijvoorbeeld een opzetborstel voor tandvleesverzorging op het handvat klikt, weet de tandenborstel exact welke poetsstand en intensiteit optimaal zijn voor het reinigen van uw tandvlees. U hoeft alleen nog maar op de aan-uitknop te drukken.

Weet altijd wanneer u de opzetborstel moet vervangen Alle opzetborstels slijten na verloop van tijd. Maar onze BrushSync-technologie houdt bij hoe lang u uw opzetborstel gebruikt en hoe hard u poetst. Wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen, gaat er een lampje op het handvat branden en hoort u een korte piep. Op die manier weet u zeker dat uw opzetborstel altijd optimaal presteert.

Aanmoediging om grondig te poetsen Onze QuadPacer laat u weten wanneer u de juiste hoeveelheid tijd hebt besteed aan het schoonmaken van elk deel van uw mond. De Smartimer vertelt u wanneer u de aanbevolen twee minuten hebt gepoetst.

Maakt reizen makkelijker voor u In het hoogwaardige reisetui kunt u uw tandenborstel hygiënisch opbergen. Met ons compacte oplaadstation blijft de tandenborstel ook onderweg opgeladen. Met één keer volledig opladen, werkt de tandenborstel twee weken bij normaal gebruik. De oplader is perfect voor langere reizen.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 149,00
Service type Inleveren of opsturen
Model HX6870/47
Fabrikantnummer (MPN) HX6870/47
Fabrieksgarantie 2 jaar
Merk Philips
EAN 8710103846666
Productgroep Elektrische tandenborstel
Kleur Zwart
Bediening via app Nee
Aantal snelheidsstanden 3
Aantal meegeleverde opladers 1
Reis-etui Ja
Aantal meegeleverde opzetborstels 2
Aantal meegeleverde handvatten 1
Spoelbeker Nee
Geschikt voor melkgebit Nee
Poetsdruksensor Ja
Poetstechniek Sonisch
Massage/Gevoelig tandvlees Nee
Grondig reinigen Ja
Witte tanden Ja
Gevoelige tanden Ja
Standaard reiniging Ja
Geschikt voor onder de douche Ja

Specificaties

Algemeen

Geschikt voor onder de douche

Poetsstanden

Massage/Gevoelig tandvlees
Grondig reinigen
Witte tanden
Gevoelige tanden
Standaard reiniging

Poetskenmerken

Geschikt voor melkgebit
Poetsdruksensor
Poetstechniek
Sonisch

Accessoires

Reis-etui
Spoelbeker

Gebruiksgemak

Bediening via app

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Zwart

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Philips
Productgroep
Elektrische tandenborstel