PHILIPS HX8071/10 mondverzorging

philips philips
€ 21,99
online tijdelijk uitverkocht

Reinig uw tong met Philips Sonicare

Gegevens

Reinig uw tong met Philips Sonicare

  • 1 tongreiniger
  • 1 tongspray
  • BrushSync-koppeling van poetsstanden

240 MicroBristles voor een zachte, grondige reiniging De TongueCare+-tongreiniger bestaat uit 240 rubberen MicroBristles en reinigt specifiek het zachte en poreuze oppervlak van uw tong. De flexibele MicroBristles volgen randen en groeven en verwijderen zo — in combinatie met de antibacteriële Philips Sonicare BreathRx-tongspray — opgehoopte bacteriën. Dankzij de compacte vorm kunt u comfortabel de hele tong reinigen.

Reinig uw tong met Philips Sonicare TongueCare+ is de enige tongreiniger van met de kracht van Philips Sonicare. Deze tongreiniger verwijdert met elke beweging bacteriën die een slechte adem veroorzaken. 31.000 trillingen per minuut maken een einde aan aanslag op de tong, verwijderen bacteriën die een slechte adem veroorzaken, en zorgen dat de antibacteriële ingrediënten van de Philips Sonicare BreathRx-tongspray diep binnendringen. Uw tong voelt schoner aan en uw adem blijft langer fris.

De tongreiniger koppelt automatisch met uw tandenborstel Onze slimme TongueCare+-tongreiniger heeft een microchip die communiceert met het handvat van de tandenborstel. Wanneer u de tongreiniger op het handvat klikt, wordt de tongreiniger automatisch herkend en worden de juiste poetsstand en het juiste intensiteitsniveau geselecteerd voor een optimale reiniging van uw tong. U hoeft alleen op de aan-uitknop te drukken.

Van tandenborstel naar tongreiniger in slechts één klik TongueCare+-opzetborstel verandert uw Philips Sonicare-tandenborstel snel in een sonische tongreiniger. Elke tongreiniger klikt u eenvoudig op uw Philips Sonicare-apparaat, net zoals een normale opzetborstel. Deze innovatieve tongreinigers zijn gemakkelijk te gebruiken, te vervangen en te reinigen en zijn geschikt voor de meeste Philips Sonicare-apparaten. Zo kunt u eenvoudig het reinigen van uw tong toevoegen aan uw dagelijkse mondverzorgingsroutine. Het product is geschikt voor alle Philips Sonicare-apparaten, behalve voor de PowerUp Battery en de Essence.

Doodt bacteriën die slechte adem veroorzaken en neutraliseert geurtjes direct Slechte adem is geen partij voor onze BreathRx-tongspray. De spray doodt bacteriën die slechte adem veroorzaken en neutraliseert geurtjes direct. De speciale formule brengt een laagje op uw tong aan en reinigt samen met de TongueCare+-tongreiniger uw tong. De muntsmaak zorgt voor een frisse en schone mond.

Bereik eenvoudig elk deel van uw tong Om uw tong echt goed te reinigen, moet u alle plekken goed kunnen bereiken. Dankzij de ergonomische vorm van de TongueCare+-tongreiniger kunt u overal comfortabel bij. Met het kleine en flexibele opzetstuk kunt u eenvoudig op alle plekken de bacteriën verwijderen die een slechte adem veroorzaken.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 21,99
Fabrikantnummer (MPN) HX8071/10
Model HX8071/10
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Merk Philips
EAN 8710103762966

Specificaties

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Philips