PHILIPS SH90/70 scheer accessoires

philips philips
€ 49,99
online tijdelijk uitverkocht
  • V-Track Precision PRO-mesjes
  • Past op de S9000 (S9xxx)
  • Past op Star Wars-scheerapparaat SW97xx
  • Past op Star Wars-scheerapparaat SW67xx

Gegevens

De gemakkelijkste manier om uw scheerapparaat op z'n best te houden De nieuwe oplossing maakt het onderhoud van uw Philips-scheerapparaat eenvoudiger dan ooit. Dit nieuwe format maakt het mogelijk om nieuwe scheerhoofden te installeren in slechts twee stappen. U kunt hierdoor ook uw scheerapparaat grondig schoonmaken en uw dagelijkse scheerbeurt optimaliseren.

Vervang uw scheerhoofden in slechts twee stappen De nieuwste Philips-scheerapparaten hebben een ingebouwde vervangingsherinnering in de vorm van een scheerunitsymbool. Dit symbool gaat branden en geeft aan wanneer u de scheerhoofden dient te vervangen.

Eenvoudig te vervangen hoofden

  1. Trek de scheerhoofdhouder van het apparaat. 2. Vervang de scheerhoofden door nieuwe. 3. Bevestig de scheerhoofdhouder opnieuw. 4. Om het scheerapparaat te resetten, houdt u de aan-uitknop langer dan 5 seconden ingedrukt.

Reset uw scheerapparaat nadat u de scheerhoofden hebt vervangen Als u de scheerhoofden hebt vervangen, kunt u de vervangingsherinnering resetten door de aan/uitknop langer dan 7 seconden ingedrukt te houden. Anders wordt de herinnering automatisch uitgeschakeld na 9 opeenvolgende scheerbeurten.

Een scheerapparaat als nieuw Vervang de scheerhoofden om de 2 jaar als u uw scheerapparaat als nieuw wilt laten presteren.

Ons beste scheersysteem voor baarden van 1-3 dagen Scheer perfect glad. De V-Track Precision PRO-mesjes brengen elke haar voorzichtig in de beste positie, voor een baard van 1-3 dagen. Zelfs voor platliggende haren en haren met verschillende lengtes. Scheert 30% gladder met minder bewegingen, waardoor uw huid in perfecte conditie blijft.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 49,99
Fabrikantnummer (MPN) SH90/70
Model SH90/70
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Merk Philips
EAN 8710103874188

Specificaties

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Philips