Philips S3552/12 scheerapparaat

philips philips
€ 78,00
Onbekend

Philips shaver Heritage Edition Elektrisch apparaat voor droog scheren S3552/12

Uitzonderlijk. Revolutionair. Roterend In 1939 veranderde Philips de manier waarop mannen zich scheren. We bleven innoveren en nu vormt de speciale Philishave een eerbetoon aan onze geschiedenis door de moderne technologie van ons meest duurzame scheerapparaat te combineren.

Gegevens

Hoofden draaien in 4 richtingen om moeiteloos alle contouren te volgen Flexibele scheerhoofden met 4 onafhankelijke bewegingen passen zich aan aan de contouren van uw gezicht, waardoor u eenvoudig kunt scheren, zelfs in de nek en op de kaaklijn.

Consistent maximaal vermogen, jaar na jaar Scheer langer na elke oplaadbeurt. Het scheerapparaat blijft jarenlang dezelfde goede prestaties leveren, dankzij onze krachtige en efficiënte lithium-ionaccu.

60 minuten draadloos scheren na 1 uur opladen Na 1 uur opladen kunt u 60 minuten scheren, dat zijn ongeveer 20 scheerbeurten. U kunt ook scheren terwijl de stekker in het stopcontact zit.

Scheerapparaat kan worden schoongespoeld onder de kraan Klap de scheerhoofden open en spoel ze grondig af onder de kraan.

Kan met snoer en draadloos worden gebruikt Dit scheerapparaat is speciaal ontworpen om zowel met als zonder snoer te werken. Gebruik het snoer om te scheren tijdens het opladen. Of draadloos wanneer het scheerapparaat wordt opgeladen.

Maak uw verzorging compleet met de uitklapbare trimmer Maak uw verzorging compleet met de uitklapbare trimmer. Perfect voor het onderhoud van snor en bakkebaarden.

Afgeronde randen die soepel over de huid glijden voor een beschermende scheerbeurt Met ons ComfortCut-messysteem kunt u comfortabel droog scheren. De scheerhoofden hebben een afgerond profiel en glijden daardoor soepel over uw huid. Bovendien beschermen ze tegen wondjes en sneetjes.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 78,00
Model S3552/12
Serie Philips Shaver 3000
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Productgroep Scheerapparaat
Merk Philips
Fabrikantnummer (MPN) S3552/12
EAN 8710103888697
Kleur Blauw
Scheerwijze Droog
Geschikt voor lichaamsdeel Gezicht

Specificaties

Algemeen

Scheerwijze
Droog
Geschikt voor lichaamsdeel
Gezicht

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Blauw

Productinformatie

Serie
Philips Shaver 3000
Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Scheerapparaat
Merk
Philips