Qlima Sfeerhaard FFB017 Bio-Ethanol

qlima qlima
€ 49,95
online tijdelijk uitverkocht

De compacte tafelhaard FFB 017 van Qlima is een ronde sfeerhaard op bio-ethanol.

Gegevens

De compacte tafelhaard FFB 017 van Qlima is een ronde sfeerhaard op bio-ethanol. Veilig en makkelijk te ontsteken, direct een sfeervol vuurtje zonder gedoe met aanmaakblokjes. Door het glas kun je heerlijk genieten van het gezellige vlammenpatroon.

Je kunt deze sfeerhaard op iedere plek in huis, in je tuin, op je terras, balkon of patio neerzetten. Zet deze compacte decohaard op je (tuin)tafel tijdens een etentje en je kunt tot laat in de avond genieten van een sfeervol licht.

Naast het comfort van deze sfeerhaard, is deze sfeerhaard op bio-ethanol ook heel veilig. Je kunt eenvoudig de bio-ethanol bijvullen zonder verspilling doordat de brandstof direct wordt geabsorbeerd. Het veiligheidsglas is bestand tegen plotselinge temperatuurswisselingen en kan zelfs tegen een temperatuur van 300 graden Celsius.

Maak het gezellig in huis of tuin met deze compacte ronde sfeerhaard op bio-ethanol!

Qlima absorber voor XL werking (+20/30%) Ontworpen om eenvoudig bij te vullen Brander met dubbele veiligheid: veiliger en geen lekkages Doofmiddel inbegrepen Qlima brandstofveiligheid: geen lekkage, zelfs indien ondersteboven gehouden Veiligheidsglas hoge temperatuur

Meer informatie

Meer informatie
Price € 49,95
EAN 8713508775906
Merk Qlima
Model FFB017
Fabrikantnummer (MPN) FFB017
Productgroep Verwarming
Kleur Zwart

Specificaties

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Zwart

Productinformatie

Merk
Qlima
Productgroep
Verwarming