Qlima Sfeerhaard FFB022 Bio-Ethanol

qlima qlima
€ 54,95
online tijdelijk uitverkocht

De bio-ethanol tafelhaard FFB 022 staat prachtig op je tuintafel of een ander plekje in je tuin of huis.

Gegevens

De bio-ethanol tafelhaard FFB 022 staat prachtig op je tuintafel of een ander plekje in je tuin of huis. Deze strak vormgegeven sfeerhaard kun je eenvoudig en veilig ontsteken met een aansteker. Je hebt direct een gezellig vuurtje en kunt heerlijk genieten van de vlammen. Zo kun je tot in de late uurtjes genieten van het buitenleven op je terras of patio!

Deze vierkante tafelhaard is voorzien van veiligheidsglas, het is bestand tegen 300 graden Celsius en tegen plotselinge temperatuurswisselingen als het glas bijvoorbeeld met koud water in aanraking komt. Ook het navullen is makkelijk en veilig, de bio-ethanol wordt direct geabsorbeerd. Zo is er ook geen verspilling van deze zuivere brandstof.

Ben jij op zoek naar een moderne tafelhaard op bio-ethanol, dan is deze vierkante sfeerhaard misschien wel iets voor jou!

Qlima absorber voor XL werking (+20/30%) Ontworpen om eenvoudig bij te vullen Brander met dubbele veiligheid: veiliger en geen lekkages Doofmiddel inbegrepen Qlima brandstofveiligheid: geen lekkage, zelfs indien ondersteboven gehouden Gehard veiligheidsglas

Meer informatie

Meer informatie
Price € 54,95
EAN 8713508775913
Merk Qlima
Model FFB022
Fabrikantnummer (MPN) FFB022
Productgroep Verwarming
Kleur Zwart

Specificaties

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Zwart

Productinformatie

Merk
Qlima
Productgroep
Verwarming