Winkelwagen Nu bestellen 0 artikelen(€ 0,00)

Pastasalade met groentelinten en amandelsaus

0 minuten voorbereidingstijd | 35 minuten bereidingstijd
Benodigdheden
  • Keukenmachine
  • Snijplank
  • Fornuis
  • Knoflookpers
  • Koksmes
  • Pan
Ingredienten
  • Blanke amandelen (75 gr.)
  • Citroensap (2 tl.)
  • Courgette (1 st.)
  • Farfalle (150 gr.)
  • Keukenzout (een snufje)
  • Knoflook (1 teentje)
  • Tomaten in blik (2 stuks)
  • Basillicum (10 verse bladen)
  • Witbrood (1 st.)
  • Wortel (1 st.)
Bereidingswijze

Was de courgette en schaaf deze in dunne repen. Kook de pasta in ruim water en gaar deze volgende de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Kook in de laatste minuut de courgetterepen mee. Spel de pasta en de courgette onder stromend koud water en laat deze goed uitlekken.

Week het brood in heet water en maak ondertussen de knoflook schoon. Druk het water uit het witbrood ende het brood samen met de amandelen, knoflook, tomaten en de basilicum in de keukenmachine. Maak er een gladde saus van. Breng deze op smaak met behulp van zout en citroensap. Maak de wortel schoon en schaaf deze in dunne repen. Meng de saus door de pasta en de courgette en garneer dit met de wortelrepen.