SAMSUNG HWN300/XN soundbar

Samsung Samsung
€ 129,00
online tijdelijk uitverkocht

De Samsung HW-N300 Soundbar.

Gegevens

De Samsung HW-N300 Soundbar.

  • 2 Ch
  • Compacte soundbar
  • Ingebouwde subwoofer
  • Draadloze verbinding met TV
  • Bluetooth ondersteuning

De ideale oplossing voor beter TV-geluid Met een goede Soundbar hoor je geluid op een betere manier. Ontdek wat een compacte Soundbar met het geluid van je TV kan doen.

Geweldig basgeluid met ingebouwde subwoofer. Laat je overweldigen door een diepe bas zonder aparte subwoofer. De Soundbar is voorzien van twee geïntegreerde subwoofers en een basreflexpoort. Zo geniet je van de diepste bassen, zonder dat je extra ruimte nodig hebt.

Je muziek afspelen via een geïntegreerde USB-poort Met deze Soundbar luister je in je eigen kamer eenvoudig naar je favoriete muziek. Hij is voorzien van een geïntegreerde USB 2.0-poort: alles wat je moet doen is een apparaat met je muziekbestanden aansluiten en op Play drukken.

Surround Sound Expansion Surround Sound Expansion breidt het luisterveld zowel horizontaal als verticaal uit voor een gelijkmatig verdeeld geluid van hoge kwaliteit. Voortaan geniet je van een geweldig surroundgeluid waar je helemaal in opgaat.

Draadloze verbinding met jouw Samsung TV Sluit je Soundbar gemakkelijk en zonder kabels aan op je Samsung TV* via Bluetooth. Alles klinkt meteen een stuk beter!

Muziek streamen met Bluetooth De Soundbar gebruikt Bluetooth om eenvoudig draadloos verbinding te maken met andere apparaten. Nu kun je overal genieten van de muziek op je telefoon, met perfect geluid en zonder kabels.

Alles onder controle met één afstandsbediening Je hebt echt maar één afstandsbediening nodig. De basisfuncties van de Soundbar – aan- en uitzetten, het volume en de geluidseffecten – bedien je met de afstandsbediening van je Samsung TV via de TV-interface.

Samsung Audio Remote app Bedien je Soundbar met Samsungs Audio Remote app op je Android™ telefoon of tablet. Gewoon even verbinden via Bluetooth™ om de belangrijke functies van je Soundbar te bedienen en playlists van je mobiele apparaat of je PC af te spelen, alles via dezelfde app.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 129,00
EAN 8801643333898
Merk Samsung
Productgroep Soundbar
Fabrikantnummer (MPN) HWN300/XN
Model HWN300/XN
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Specificaties

Productinformatie

Merk
Samsung
Productgroep
Soundbar
Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar