Samsung HW-Q70R/XN Soundbar

Samsung Samsung
€ 429,00
Onbekend

Samsung Harman Kardon Dolby Atmos soundbar HW-Q70R

 • Harman Kardon
 • 3.1.2 geluid
 • Adaptive Sound
 • Game Mode

Gegevens

Samsung Harman Kardon Dolby Atmos soundbar HW-Q70R

 • Harman Kardon
 • 3.1.2 geluid
 • Adaptive Sound
 • Game Mode

Geluid, geperfectioneerd door Audio Masters Dankzij Samsung's innovaties op het gebied van home-entertainment en Harman Kardon's 65 jaar aan audiotechnische ervaring blijven de twee merken grenzen verleggen om home-entertainment te voorzien van het allerbeste geluid.

 1. Echt 3.1.2-geluid Je wordt omringd door geluid dankzij de Dolby Atmos- en DTS:X-geluidsformaten en Samsung Acoustic Beam-technologie.

 2. Geluid op maat Verbetert automatisch de spraakkwaliteit bij lage volumes.

 3. Naadloze HDR 10+-ervaring Sluit elke HDR 10+-videobron via je soundbar aan op je Samsung TV.

De wetenschap achter goed geluid Getest en afgestemd in het California Audio Lab, waar onze audio-engineers de meest geavanceerde akoestische technologieën en toonaangevende computermodellen gebruiken om je een perfect uitgebalanceerd, kamervullend geluid te geven.

Echt 3.1.2ch-geluid Ervaar een complete audio-omgeving dankzij de 3.1.2ch soundbar met Samsung Acoustic Beam-technologie. Met object-based geluid zoals Dolby Atmos en DTS: X geniet je van adembenemend entertainment.

Naadloze HDR 10+-ervaring Met de geïntegreerde 4K-verbinding is het aansluiten van 4K-videobronnen zoals je UBD of spelcomputer een fluitje van een cent. De soundbar is zelfs compatibel met HDR 10+-bronnen zodat je van geluid kunt genieten met dezelfde ongekende kwaliteit als je video's. Eén HDMI-verbinding en je bent klaar.

Je hoort meer met Adaptive Sound De soundbar maakt gebruik van krachtige AI om het geluid voor elke scène te optimaliseren. Zo hoor je zelfs bij een laag volume alle stemmen duidelijk, zodat ook zachtere gesprekken goed te verstaan zijn.

Hoor beter. Speel beter. Bereid je voor op een overweldigende game-ervaring met subwoofers die elke scène tot leven brengen en opwaarts gericht geluid voor een weergaloze surround sound. Als je de soundbar aansluit op je Samsung TV schakelt hij automatisch over op Game Mode, zodat je geen tijd kwijt bent aan het instellen en je direct kunt beginnen met gamen.

Een krachtige bas wanneer je het nodig hebt Geniet van basgeluid, ook zonder kabels. Plaats de draadloze subwoofer ergens in de kamer en omring jezelf met diepere en rijkere lage tonen.

Middenkanaal voor heldere dialogen Ervaar kristalheldere dialogen met een 'dedicated' middenkanaal. Hiermee krijg je een uitstekend geluid en een schitterende aanvulling op je home-entertainmentsysteem.

Draadloos muziek streamen De Samsung Soundbar gebruikt Bluetooth om eenvoudig draadloos verbinding te maken met andere apparaten. Nu kun je overal genieten van de muziek op je telefoon, met perfect geluid en zonder kabels.

Slimmer luisteren met SmartThings Met SmartThings* kun je luidsprekers aan je netwerk toevoegen, voor meer controle over het geluid in je hele huis. Dit is 'connected living' op een totaal nieuw niveau!

Alles onder controle Je hebt echt maar één afstandsbediening nodig. De basisfuncties van de soundbar – aan- en uitzetten, het volume en de geluidseffecten – bedien je met de afstandsbediening van je Samsung TV via de TV-interface.*

Draadloze verbinding met jouw Samsung TV Sluit je soundbar gemakkelijk en zonder kabels aan op je Samsung TV* via Bluetooth of Wi-Fi. Alles klinkt meteen een stuk beter!

Wireless Surround Sound Ready Met de Wireless Surround Kit* breid je je soundbar heel gemakkelijk uit, zonder een overdaad aan luidsprekerkabels.** In combinatie met je soundbar krijg je zo een volwassen surroundsysteem.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 429,00
EAN 8801643773281
Merk Samsung
Productgroep Soundbar
Fabrikantnummer (MPN) HW-Q70R/XN
Model HW-Q70R/XN
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar

Specificaties

Productinformatie

Merk
Samsung
Productgroep
Soundbar
Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar