Samsung MC457TGRCSR/EN Combimagnetron

Samsung Samsung
€ 308,00
online tijdelijk uitverkocht

Samsung combimagnetron (45 Liter) MC457TGRCSR -45 liter -900 W -Keramische binnenwanden

Gegevens

Makkelijk schoon te maken De magnetron is voorzien van keramische binnenwanden die zorgen voor meer hygiëne. Het keramische oppervlak is bovendien roest- en krasbestendig en door het gladde oppervlak eenvoudig schoon te houden.

Perfecte bereiding van jouw recepten met behulp van sensoren Versheid van het voedsel en het type oven — magnetron, hetelucht, grill of een combinatie daarvan — zijn twee factoren die van invloed zijn op de kooktijd van een recept. Vaak resulteert dit in giswerk. Samsung’s SmartSensor-technologie detecteert automatisch het vochtigheidsniveau van het gerecht en stelt op basis daarvan de optimale kooktijd en vermogen in. Dus of je nu een kip grillt, een diepvriesdiner ontdooit of verse groenten kookt, uw gerechten komen er perfect uit, elke keer weer.

Open de ovendeur voor meer bereidingsmogelijkheden Zes verschillende standen — Magnetron, Grill, Hetelucht, Magnetron + grill, Magnetron + hetelucht en Grill + hetelucht — helpen je het eten sneller op tafel te zetten zonder afbreuk te doen aan de smaak of de structuur. Je kan bijvoorbeeld de stand Microwave + hetelucht gebruiken om een kip te bereiden in minder tijd dan met een conventionele oven, maar wel met een krokant korstje. De gevarieerde en handige standen helpen ook nog eens het energieverbruik te verlagen.

Altijd verse zelfgemaakte yoghurt Je kunt elk moment van de dag deeg, beslag of verse yoghurt maken dankzij de gistfunctie met geavanceerde fermentatietechnologie die precies de juiste temperatuur instelt, en je gezin bij ontbijt, lunch en diner een nóg grotere verscheidenheid aan smakelijk, vers eten voorzetten.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 308,00
Productgroep Combi-magnetron
EAN 8801643243722
Merk Samsung
Fabrieksgarantie 2 jaar
Model MC457TGRCSR
Fabrikantnummer (MPN) MC457TGRCSR
Service type Inleveren of opsturen
Plaatsing Vrijstaand
Specificaties

Algemeen

Plaatsing
Vrijstaand

Productinformatie

Productgroep
Combi-magnetron
Merk
Samsung
Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Inleveren of opsturen