Samsung MS23F301TAS/EN Magnetron

Samsung Samsung
€ 109,00
online tijdelijk uitverkocht

Samsung solo Magnetron (23 Liter) MS23F301TAS -23 Liter -800 W -Keramische binnenwanden

Gegevens

Het koken met verse ingrediënten is vereenvoudigd Vervang kant-en-klaar te verhitten maaltijden door gezonde zelfgemaakte maaltijden, dankzij de Samsung F300G magnetronoven. Met behulp van 20 vooraf ingestelde kookstanden, kunt u binnen enkele minuten vers voedsel bereiden.

Verfraai jouw keukeninterieur Verfraai jouw keuken met de stijlvolle F300G magnetronoven, die is voorzien van een front van zwart glas in een behuizing met een golfvormig dessin met bijpassend handvat, een kristalblauw display en een gedetailleerde zilveren keuzeknop.

Hygiëne & krasbestendig dankzij keramische binnenwanden De magnetron is voorzien van keramische binnenwanden (antibacteriële binnenzijde) die zorgen voor meer hygiëne. Het keramische oppervlak is bovendien roest- en krasbestendig en door het gladde oppervlak eenvoudig schoon te houden.

Geld besparen met de ECO-stand De ECO-instelling op de nieuwe Samsung F300G biedt het laagste standby-voedingsverbruik, waardoor een aanzienlijke besparing op de energierekeningen wordt gerealiseerd.

Perfect gekookt Verkrijg keer op keer perfect gekookte gerechten, dankzij het Triple Distribution System, waarbij microgolven worden geleverd via drie sleuven in de binnenruimte voor een bredere dekking en een nauwkeurigere hitteverdeling.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 109,00
Productgroep Solo-magnetron
EAN 8806085573086
Merk Samsung
Fabrieksgarantie 2 jaar
Model MS23F301TAS
Fabrikantnummer (MPN) MS23F301TAS
Service type Inleveren of opsturen
Plaatsing Vrijstaand
Specificaties

Algemeen

Plaatsing
Vrijstaand

Productinformatie

Productgroep
Solo-magnetron
Merk
Samsung
Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Inleveren of opsturen