Samsung RB38R7839S9/EF Koelvriescombinatie

Samsung Samsung
€ 999,00
Onbekend
  • Energielabel A+++
  • 192 cm hoog
  • No Frost
  • 382 liter inhoud
  • Metal Cooling plate
Gegevens

De Samsung Koel-vries combinatie RB38R7839S9/EF.

  • Twin Cooling Plus™
  • Energieverbruik per jaar 186 kWh
  • Capaciteit: 382 liter
  • Energieklasse A+++

Twin Cooling Plus™: langer vers door onafhankelijke koeling Zorgt ervoor dat je eten langer vers blijft*. Met de Twin Cooling Plus™-technologie worden de koelkast en het vriesgedeelte snel apart gekoeld. Twee onafhankelijk werkende systemen zorgen voor een optimale koeling en luchtvochtigheid, waardoor voedsel langer vers blijft en geuren tussen het koel- en vriesgedeelte niet vermengen.

SpaceMax™: meer ruimte aan de binnenkant – hetzelfde formaat aan de buitenkant Meer eten bewaren dankzij een binnenruimte tot 410 liter Door de unieke en efficiënte SpaceMax™-isolatie zijn de wanden veel dunner. Er is dus meer opslagruimte, zonder dat het formaat of het energieverbruik toenemen.

Precise Cooling: perfecte koeling voor ultieme versheid Zorg ervoor dat je eten langer vers en smakelijk blijft. Dankzij aparte koelsystemen in ieder compartiment, wordt ieder hoekje van de koelkast gelijkmatig gekoeld. Een geavanceerde isolatie gaat temperatuurschommelingen tegen, ongeacht hoe warm of koud het buiten is. De Digital Inverter Technologie meet en controleert nauwkeurig de temperatuur.

Design: verfijnd en tijdloos ontwerp De schitterende, blauwe handvatverlichting en het hoogwaardige, grijze interieur geven dit koelsysteem een moderne en elegante look. Het is de perfecte combinatie tussen esthetische eenvoud en een gebruiksvriendelijk ontwerp.

CoolSelect Plus: flexibel eten bewaren met één druk op de knop De CoolSelect Plus-zone biedt ongeëvenaarde flexibiliteit als het gaat om het bewaren van voedsel. Met één druk op de knop schakelt hij om naar de optimale temperatuur voor verschillende voedingsmiddelen, zodat alles langer vers blijft. Je kiest gewoon tussen Cool (2℃), Chill (-1℃), Soft Freeze (-5℃) of Freeze (-15~-23℃):

Power Cool / Power Freeze: direct snel afkoelen of invriezen Vertrouw op supersnelle koelprestaties. Met één druk op de knop blaast Power Cool intens koude lucht de koelkast binnen, om je groenten of favoriete dranken snel af te koelen. En Power Freeze geeft een stoot ijskoude lucht in de vriezer. Handig om eten in te vriezen, of om ijsblokjes te maken.

Metal Cooling: holds in the cold for lasting freshness Keep your food fresh, even if you frequently open and close the door. The Metal Cooling duct in the rear wall helps to maintain the optimal internal temperature. It retains the cold and prevents the loss of cool air when the door is open. And it quickly restores any heat loss when it’s shut again.

Digitale invertermotor: minder geluid en verbruikt minder energie Profiteer van maximale energiezuinigheid, minder geluidshinder en langdurige prestaties. De Digital Inverter Compressor past automatisch zijn snelheid aan en koelt op 7 niveaus. Zo bespaar je energie en heb je minder last van hinderlijk geluid. Hij is dus efficiënter en stiller. Daarnaast gaat je koelkast op deze manier langer mee. Om die reden geven we 10 jaar garantie*. *uitsluitend op de compressor

No Frost: ijsvrij voedsel blijft langer vers Zorg ervoor dat je voedingsmiddelen langer vers blijven, zonder vriezen. De No Frost-technologie zorgt voor een constante temperatuur in ieder hoekje van de koelkast door de luchtcirculatie te verbeteren. Dit voorkomt de vorming van ijs op je producten, zoals groenten, zodat ze langer vers blijven. Bovendien hoef je zo nooit meer je koelkast te ontdooien.

Verstelbare deurvakken: meer opbergruimte in de deur dankzij flexibele opslag Pas de ruimte in de deur aan om flessen, kartonnen pakken en andere zuivelverpakkingen op te bergen. Met vier verstelbare deurvakken kun je producten van verschillende formaten heel eenvoudig organiseren en opbergen, en ervoor zorgen dat ze goed blijven staan. Zo maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Omkeerbare deur: opent in de richting die jij wilt Dankzij de omkeerbare deur kies je zelf in welke richting je koelkast en diepvries open gaan. Op die manier richt je je keuken in zoals jij dat wilt. Je keert de deuren om door de scharnieren te verplaatsen. Zo passen je koelkast en vriezer overal en kun je de dingen blijven doen zoals je ze het liefst doet.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 999,00
EAN 8801643822897
Productgroep Koel-vriescombinatie
Uitzonderingen fabrieksgarantie 10 jaar op Compressor
Adviesprijs 999,00
Model RB38R7839S9/EF
Service type Monteur aan huis
Merk Samsung
Fabrieksgarantie 2 jaar
Aantal deurvakken 6
Diepte 650 mm
Hoogte 1927 mm
Display Nee
Kleur Roestvrijstaal
Aantal deuren 2
Gewicht 82 kg
Breedte 595 mm
Energieverbruik per jaar 186 kWh
Energiekosten per jaar 42,78
Energieklasse A+++
Maximale omgevingstemperatuur 38 °C
Minimale omgevingstemperatuur 10 °C
Deuralarm Ja
Plaatsing Vrijstaand
Geluidsniveau 39 dB
No frost Ja
Positie vriesruimte Onder
Inhoud vriesruimte 130 l
Aantal groenteladen 1
Inhoud koelruimte 252 l
Aantal plateau's 3
IJsblokjesmachine Nee
Vaste wateraansluiting Nee
Specificaties

Koelkenmerken

IJsblokjesmachine
Vaste wateraansluiting

Vrieskenmerken

No frost
Positie vriesruimte
Onder

Algemeen

Deuralarm
Plaatsing
Vrijstaand

Verbruik

Energieklasse
A+++

Fysieke_eigenschappen

Display
Kleur
Roestvrijstaal
Aantal deuren
2

Productinformatie

Productgroep
Koel-vriescombinatie
Service type
Monteur aan huis
Merk
Samsung
Fabrieksgarantie
2 jaar