Samsung WD80K5A00OW/EN Wasdroogcombinatie AddWash

Samsung Samsung
€ 699,00
Onbekend
  • Energieklasse A
  • 8 kg laadvermogen wassen
  • 5 kg laadvermogen drogen
  • 1400 toeren
  • AddWash

Gegevens

Was en droog jouw kleding in een keer met deze wasdroogcombinatie van Samsung. De trommel biedt ruimte voor 8 kilo, wat voldoende is voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Goed voor je was en voor je energierekening De EcoBubble technologie van Samsung maakt het mogelijk om extra te besparen op het energieverbruik. De bubbels dringen diep door in stoffen om vuil makkelijk te verwijderen, zelfs in koud water van 15 graden.

QuickDrive: in minder dan een uur schoon Even snel tussendoor een was draaien? Geen probleem. De nieuwe Samsung wasmachine werkt in slechts 59 minuten een compleet programma af. Hij reinigt je kleding snel en krachtig met de speciale Speed Spray-functie en een verhoging van de centrifugesnelheid.

Maak je kleren schoon met lucht Air Wash technologie maakt de kleren schoon en ontdoet ze van luchtjes, waardoor ze altijd fris ruiken. De hete lucht rekent af met vieze geurtjes en bacteriën zonder het gebruik van water, chemicaliën en wasmiddel.

Gegarandeerde duurzaamheid De digitale motor met invertertechnologie is zuiniger dan ooit met energie, maakt minimaal geluid en gaat bijzonder lang mee. Niet voor niets krijgen we een certificering voor een levensduur van 20 jaar. Van ons krijg je dan ook 10 jaar garantie.

Ook de trommel blijft schoon De Eco Drum Clean technologie zorgt ervoor dat de trommel schoon blijft, zonder het gebruik van agressieve chemicaliën. Als je zelf iets moet doen, krijg je daarvan automatisch een melding.

Zacht voor je was De unieke vormgeving van de Diamond Drum-trommel gaat net zo voorzichtig om met jouw waardevolle kleding als je zelf zou doen. Dat komt door de gladde randen in de vorm van diamanten en de kleinere watergaten die voorkomen dat kleding blijft haken en beschadigt.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 699,00
Model WD80K5A00OW
Service type Monteur aan huis
Fabrieksgarantie 2 jaar
Productgroep Was-droogcombinatie
EAN 8801643114510
Merk Samsung
Energieklasse A
Energieverbruik per jaar 208.0000
Plaatsing Vrijstaand
Type belading Voorlader
Type motor Koolborstelloze motor
Geluidsniveau centrifugeren 73
Toerental centrifugeren 1400
Wascapaciteit 8.0000
Geluidsniveau wassen 54
Laadvermogen 8 kilo
Toerental 1400 toeren
Automatische dosering Nee
Bediening via app Nee

Specificaties

Gebruiksgemak

Automatische dosering
Bediening via app

Waskenmerken

Laadvermogen
8 kilo
Toerental
1400 toeren

Algemeen

Plaatsing
Vrijstaand
Type belading
Voorlader
Type motor
Koolborstelloze motor

Verbruik

Energieklasse
A

Productinformatie

Service type
Monteur aan huis
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Was-droogcombinatie
Merk
Samsung