Siemens TI955209RW EQ9 Espressomachine

siemens siemens
€ 1.699,00
online tijdelijk uitverkocht

Siemens Espresso volautomaat EQ.9 plus s500 Zwart TI955209RW

-Individueel genot voor echte barista's, met een zelfreinigend melksysteem.

-Slimme voorbereiding en perfecte smaak door de unieke technologie van het iAroma-systeem.

-baristaMode: aroma instellingen voor de echte connaisseur

-Volautomatische stoomreiniging en optimale hygiëne dankzij AutoMilk Clean. De stilste volautomaat van Siemens

-Zet met één druk op de knop twee kopjes koffie of melkspecialiteiten met OneTouch DoubleCup functie.

Gegevens

Voor extra sterke koffie: aromaDouble Shot. TI955209RWExtra sterke koffie met vol behoud van aroma - dankzij de innovatieve functie aromaDouble Shot. Met de functie aromaDouble Shot zorgen twee processen, malen en zetten, consistent voor het beste aroma. Dit automatische proces houdt de bittere nasmaak weg: minder water betekent minder bitter. Alleen het beste van de boon bereikt uw kop koffie.

Geniet van de stilte: met superSilent. TI955209RWMet superSilent begint het genot al op het moment dat u uw koffiemachine aanzet. Het verfijnde design van het apparaat met optimale geluidsisolatie en speciale afdichtingen, zorgt ervoor dat het geluid in grote mate wordt gedempt - dat maakt van deze machine de stilste volautomatische koffiemachine ooit van Siemens.

Onthoudt maximaal zes gebruikers: individualCoffee System. TI955209RWHet individualCoffee System slaat de naam en de voorkeursinstellingen van maximaal 6 gebruikers op. Het systeem slaat alles op - van de gewenste sterkte tot de maat van de kop. Zo kan iedereen op elk gewenst moment gemakkelijk zijn favoriete koffie- en melkspecialiteiten maken, met slechts één druk op de knop. Met dit systeem komt de droom van elke connaisseur uit. Gebruikers maken hun eigen individuele koffie en maken wanneer ze maar willen precies opnieuw zoals ze de koffie wensen.

Het ultieme genot met één druk op de knop: oneTouch functie. TI955209RWWelke koffiespecialiteit u ook wenst - latte macchiato, romige cappuccino of extra sterke espresso - de oneTouch functie zorgt ervoor dat uw koffiemachine u puur koffiegenot brengt met slechts één druk op de knop - gemakkelijker kan het niet. Het systeem maakt de koffie- en melkspecialiteiten automatisch en precies zoals u ze wilt hebben. Perfecte technologie voor puur koffiegenot.

Eindelijk een maling met een vollere smaak: ceramDrive. TI955209RWDe hoogwaardige ceramDrive molen maalt de koffiebonen uiterst gelijkmatig waardoor alle verschillende smaken tijdens het zetten tot ontwikkeling komen - voor een uitzonderlijk aromatische koffie. Aangezien keramiek, in tegenstelling tot stalen molens, nagenoeg niet slijt, kunt u gegarandeerd lang genieten van koffie van hoge kwaliteit.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 1.699,00
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Productgroep Espressomachine
EAN 4242003832608
Merk Siemens
Kleur Roestvrijstaal
Plaatsing Vrijstaand
Opschuimmethode Automatisch met melkreservoir
Apparaat type Volledig automatisch

Specificaties

Algemeen

Plaatsing
Vrijstaand
Opschuimmethode
Automatisch met melkreservoir
Apparaat type
Volledig automatisch

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Roestvrijstaal

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Espressomachine
Merk
Siemens