Smartwares lampen set 2 witte lampen, 1 link (HW16002L)

smartwares smartwares
€ 59,99
Onbekend

Smartwares HW1600-2L Slimme bulb set - dimbaar wit HW1600-2L Breng licht in je leven met de Smartwares Comfort Set. Deze set bestaat uit twee slimme lampen die je kan besturen met je smartphone zodat je altijd het perfecte licht heb. Van studielicht tot filmlicht, alles is mogelijk en eenvoudig in te stellen. In deze startset zit ook de Link, die eenvoudig de lampen en je smartphone koppelt.

Gegevens

Instelbare lichtkleur van koelwit naar warmwit Ieder moment in je dag vraagt om een ander licht. Lees ’s ochtends relaxt de krant bij neutraal licht en begin je dag ontspannen. Stel de lamp in op helder koel licht om thuis te werken of te studeren waardoor je je goed kan concentreren. Bij een romantisch dinertje past dan weer beter gedimd warm wit licht. Kies op ieder moment jouw ideale verlichting.

Stel tijdschema’s en scènes in De set bevat twee slimme witte lampen en de Link. De Link verbindt de lampen via je internetnetwerk met de gratis HomeWizard Link app waardoor je de verlichting via je smartphone kan bedienen. Stel gemakkelijk tijdschema’s in zodat de lampen aan- en uitgaan op een bepaalde tijd of bij zonsopgang of -ondergang. Sla jouw favoriete instellingen op voor tv kijken, een feestje of relaxen en activeer deze met één toets in de app.

*Eenvoudige installatie De installatie van de Comfort Set is eenvoudig. De link sluit je aan met een internetkabel en vervolgens download je de HomeWizard Link app in de Apple App Store of Google Play store. De app legt stap voor stap alle handelingen uit waardoor je binnen no-time je nieuwe slimme lampen gekoppeld hebt en kunt bedienen met je smartphone.

Veiligheid voorop Smartwares vindt het belangrijk dat de gegevens van alle gebruikers veilig zijn. Daarom wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van versleutelde privé verbindingen en zijn alle servers in Europa gevestigd en in eigen beheer. Smartwares respecteert jouw privacy en data zodat je zorgeloos gebruik kunt maken van onze producten.

Gun jezelf het gemak van een smart home Maak je leven nog makkelijker met alle andere oplossingen uit de PRO Series. Beveilig je huis met het slimme deurcontact of wordt op tijd gewaarschuwd bij brand door de slimme rookmelder. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. De PRO Series kent vele oplossingen die allemaal communiceren met de link waardoor alles te besturen is vanuit slechts één app.

Wat vind je in de doos: Twee slimme witte lampen, Link, voedingskabel, internetkabel, handleiding

Redenen om voor de Smartwares Comfort Set te kiezen:

-Altijd het beste ontbijtlicht, studielicht, werklicht en sfeerlicht -Bedien je verlichting eenvoudig met de gratis HomeWizard Link app -Stel timers en voorkeurscenes in voor optimaal gemak en sfeer -De set bestaat uit twee slimme witte lampen en een Link -Maak je huis nog slimmer met aanvullende producten uit de PRO Series

Meer informatie

Meer informatie
Price € 59,99
Fabrikantnummer (MPN) HW16002L
Model HW16002L
Merk Smartwares
EAN 8711387155321
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar

Specificaties

Productinformatie

Merk
Smartwares
Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar