Sonoro 31911BL Elite SO910 V2 Internet Radio

sonoro sonoro
€ 449,00
online tijdelijk uitverkocht
  • Bluetooth
  • internetradio
  • FM, DAB+, AUX, USB en CD

Gegevens

Sonoro Elite - Design Smart Radio with CD/Internet/FM/DAB+

De slimme all-rounder een kamervullend geluid gecombineerd met een geweldig design en een ruime keuze muziekbronnen: de elite is een slimme all-rounder

De ELITE biedt muziekliefhebbers heel veel verschillende muziekbronnen in een compact en stijlvol design. Ervaar een krachtig 360°-geluid in de hele kamer dankzij de luidspreker aan de bovenzijde. Dit muzieksysteem past perfect in elke slaapkamer en studeerkamer. Dankzij de prachtige met de hand gemaakte houten behuizing met hoogwaardige pianolakafwerking, past deze slimme all-rounder feilloos in uw interieur.

Geniet eindeloos van muziek door naar internetradio, FM of DAB + digitale radio, CD te luisteren, de ELITE via Bluetooth op uw smartphone of tablet aan te sluiten of via de directe toegang tot de talloze streamingdiensten. Daarnaast is ELITE ook voorzien van een dubbele alarmfunctie, een automatisch dimbaar display en een USB-poort met oplaadfunctie. ELITE kan worden bediend via de knoppen direct op de radio of met de meegeleverde afstandsbediening.

Deze versie van de STREAM is gekoppeld met Spotify, Deezer en Amazon Music

Meer informatie

Meer informatie
Price € 449,00
Merk Sonoro
EAN 4260117325335
Productgroep Tafelradio
Fabrieksgarantie 2 jaar
Service type Inleveren of opsturen
Fabrikantnummer (MPN) 31911BL
Model 31911BL

Specificaties

Productinformatie

Merk
Sonoro
Productgroep
Tafelradio
Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Inleveren of opsturen