Sony UBPX800M2B Bluray speler

sony sony
€ 299,00
online tijdelijk uitverkocht
  • 4K / Ultra-HD
  • Blu-ray
  • CD | DVD | USB

Gegevens

Productbeschrijving Maak kennis met de Sony UBP-X800M2. Deze Blu-ray speler is de opvolger van de zeer succesvolle UBP-X800: een Blu-ray speler met oneindig veel mogelijkheden. Nu uitgebreid voor Dolby Vision ondersteuning. Met de 4K Ultra HD resolutie laat je elke film tot leven komen en creëer je jouw eigen thuisbioscoop. HDR verbetert de helderheid van je beeld en Dolby Atmos zorgt voor een overweldigend Surround Sound. Stream muziek via Bluetooth (LDAC), Wi-Fi, de Songpal-app, USB of via je thuisnetwerk. Uiteraard kan je met deze Sony UBP-X800M2 ook streamen via muziekdiensten als Spotify.

Plus- en minpunten van de Sony UBP-X800M2 Sony UBP-X800M2 Speelt films in de hoogste kwaliteit (4K) af Sony UBP-X800M2 Past perfect qua design, formaat en aansluitingen bij Sony AV-receivers Sony UBP-X800M2 HDR zorgt voor maximale helderheid en diepzwarte kleuren Sony UBP-X800M2 Hi-Res audio, Dolby Atmos en Dolby Vision ondersteuning Sony UBP-X800M2 Geen kabels meegeleverd voor aansluiten op TV

Sony Soundbar Tip: Je kunt deze set aansluiten op je TV met bijvoorbeeld deze Sony HDMI-kabel.

Belangrijkste kenmerken van de Sony UBP-X800M2:

  • Bekijk de ongeëvenaard heldere beelden van 4K UHD Blu-ray
  • Hoor meer details met Hi-Res audio en DSEE HX
  • Dolby Vision ondersteuning
  • Constructie gaat trillingen tegen voor helderder geluid
  • Speel bijna elke schijf- en bestandsindeling af
  • Verbluffend beeld met 4K-upscaling tot 60p

Een echte bioscoop bij jou thuis Geniet van een echte bioscoopervaring met deze 4K Ultra HD Blu-ray-speler. Met de 4K UHD-resolutie geniet je van beelden van het witte doek, terwijl Dolby Atmos en DTS:X de echte bioscoopsfeer creëren.

Met je neus bovenop de realiteit Beleef alle films en series alsof je er zelf bij bent. Met 4K Ultra HD Blu-ray zie je veel meer details dan ooit tevoren, waardoor het voelt alsof je alles echt beleeft.

Ontdek ongeëvenaard realisme - 4K HDR Verlies jezelf in de details met High Dynamic Range (HDR). Gecombineerd met de helderheid van 4K brengt HDR voorheen onzichtbare delen tot leven met meer helderheid, tinten en kleuren.

Alle kleuren uit de natuur Ondersteuning voor de nieuwe BT.2020-kleurruimtes betekent ook een breder scala van kleuren dan gewone tv-signalen. Dankzij deze ultrabrede kleurruimte kunnen contentmakers veel zuiverdere en realistischere kleuren weergeven, van oceaanblauw tot natuurlijk groen en levendig rood.

Geluid dat je volledig meesleept Haal het echte bioscoopgeluid in huis met Dolby Atmos en DTS:X Hoor om je heen de bliksem inslaan, de sirenes loeien en auto's toeteren met de verrassende helderheid van Dolby Atmos en DTS:X, de leiders in audiocodecs en favoriet van bioscopen overal ter wereld. Sony UBP-X800M2 Surround Sound

Dolby Vision Breng scènes tot leven met prachtige highlights, diepere donkere tinten en levendige kleuren. Dolby Vision™ is een HDR-oplossing die een overweldigende bioscoopervaring creëert in je eigen woonkamer.

Een geweldige Home Theatre-ervaring Combineer de UBP-X800M2 bijvoorbeeld met de Sony STR-DN1080 ontvanger voor de ultieme home-entertainmentervaring. De schoonheid zit in de details: van de stijlvolle, afgestemde vormgeving tot de verbeterde beeld- en geluidskwaliteit. Sony UBP-X800M2 combinatie

Haal het beste uit elk nummer Hi-res audionummers zijn kwalitatief veel beter dan mp3's of zelfs cd's, alsof je van HD overstapt naar 4K. Zo hoor je elke ademhaling, elke slag en elke noot.

Uniek chassis van Sony Onze unieke chassisconstructie bestaat uit een stevige structuur om microtrillingen tot een minimum te beperken en heeft uitstekende elektrische afscherming, zodat je uitsluitend de beste geluids- en beeldkwaliteit ervaart.

Het ultieme schijfstation Wil je dansen op je Super Audio CD-collectie? Geen probleem. Als het een schijf is, kan de Sony UBP-X800 deze hoogstwaarschijnlijk afspelen. Sony UBP-X800M2 Schijfstation

Stream en speel alles Speel films af via USB en je thuisnetwerk. Deze Blu-ray-speler ondersteunt alle veelgebruikte videobestandstypen, zodat je altijd je favoriete films kunt bekijken.

Wi-Fi Gebruik de ingebouwde Wi-Fi en de SongPal-app om overal in je huis audio te streamen en geniet van een snelle, hoogwaardige en draadloze luisterervaring.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 299,00
Fabrikantnummer (MPN) UBPX800M2B
Model UBPX800M2B
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Merk Sony
EAN 4548736086265

Specificaties

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Sony