Sony WHCH510B Bluetooth On Ear Hoofdtelefoon

sony sony
€ 39,00
online tijdelijk uitverkocht

Comfortabele, volledig draadloze hoofdtelefoon, voor wanneer u maar wilt luisteren.

Gegevens

Lichtgewicht, lange batterijlevensduur, draadloos streamen Geniet nog langer van uw favoriete muziek en podcasts met de WH-CH510-hoofdtelefoon van Sony. Dankzij het lichte ontwerp en tot 35 uur non-stop luisteren hoeft u zich geen zorgen te maken dat de batterij leegraakt terwijl u op pad bent.

Draadloos streamen Stream uw favoriete nummers via een gekoppelde smartphone of tablet met draadloze Bluetooth®-technologie.

Urenlang vermogen en snel opladen Dankzij de indrukwekkende batterijlevensduur van 35 uur hebt u genoeg stroom voor zelfs de langste reizen. Hoofdtelefoon bijna leeg, maar weinig tijd? Na maar 10 minuten opladen kunt u tot wel 90 minuten muziek afspelen.

Knopjes vergroten het luistergemak Gebruik de knoppen voor afspelen, stoppen, nummers overslaan en het volume aanpassen.

Kies een kleur Kies uit zwart, blauw of wit. Welke kleur past het beste bij u? De kleur en materiaalkwaliteit zijn gemaakt voor comfort én looks.

Overal muziek De WH-CH510-hoofdtelefoon is niet alleen compact en licht, maar de draaibare oorschelpen zorgen er ook nog eens voor dat hij makkelijk in een tas past.

Eenvoudig handsfree bellen U kunt vrij een gesprek voeren met eenvoudig handsfree bellen, dankzij de geïntegreerde microfoon. U hoeft de telefoon niet uit uw zak te halen.

Compatibel met spraakondersteuning Een simpele druk op de knop verbindt u met de spraakondersteuning van uw smartphone om aanwijzingen te krijgen, muziek af te spelen en te communiceren met contactpersonen.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 39,00
EAN 4548736101425
Productgroep Koptelefoon
Fabrieksgarantie 2 jaar
Merk Sony
Service type Inleveren of opsturen
Kleur Zwart
Draagwijze On-ear

Specificaties

Gebruiksgemak

Draagwijze
On-ear

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Zwart

Productinformatie

Productgroep
Koptelefoon
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Sony
Service type
Inleveren of opsturen