Tefal GC712D Optigrill

tefal tefal
€ 129,00
Onbekend

Perfecte grillresultaten van rood tot doorbakken De speciale kooksensor van deze grill stemt de grilltijd af op de dikte van het ingrediënt.

Gegevens

Perfecte grillresultaten van rood tot doorbakken De speciale kooksensor van deze grill stemt de grilltijd af op de dikte van het ingrediënt.

6 programma's die de temperatuur automatisch aanpassen. Laat het bakken van vlees niet meer aan het toeval over!

Tefal OptiGrill+ garandeert perfecte grillresultaten van rood tot doorbakken. De innovatieve kooksensor van de grill past de bereidingscyclus automatisch aan op de dikte van de ingrediënten. Door middel van een kleur- en geluidssignaal, weet je wanneer het gerecht rood, medium of doorbakken is. Dankzij de 6 automatische kookprogramma's is het mogelijk om ook vis, gevogelte of tosti's te bereiden. Ook andere ingrediënten als groenten en aardappels zijn eenvoudig te bereiden dankzij het manuele programma met 4 temperatuurinstellingen. Zelfs bevroren ingrediënten zijn door gebruik te maken van de diepvriesstand een koud kunstje. Tefal OptiGrill+ is het geheim voor steeds weer perfecte grillresultaten! Tefal OptiGrill+ garandeert perfecte grillresultaten van rood tot doorbakken. De innovatieve kooksensor van de grill past de bereidingscyclus automatisch aan op de dikte van de ingrediënten. Door middel van een kleur- en geluidssignaal, weet je wanneer het gerecht rood, medium of doorbakken is. Dankzij de 6 automatische kookprogramma's is het mogelijk om ook vis, gevogelte of tosti's te bereiden. Ook andere ingrediënten als groenten en aardappels zijn eenvoudig te bereiden dankzij het manuele programma met 4 temperatuurinstellingen. Zelfs bevroren ingrediënten zijn door gebruik te maken van de diepvriesstand een koud kunstje. Tefal OptiGrill+ is het geheim voor steeds weer perfecte grillresultaten!

Meer informatie

Meer informatie
Price € 129,00
Fabrikantnummer (MPN) GC712D
Model GC712D
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Merk Tefal
EAN 3016661146602

Specificaties

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Tefal