Tefal SW852D Multisnack Tosti-ijzer

tefal tefal
€ 63,99
Onbekend

Tefal Snack Collection SW852D multisnack met verwisselbare platen Veelzijdig snackapparaat met 2 verschillende soorten platen • Wafelijzer en tosti-ijzer in één! • Uit te breiden naar wel 16 verwisselbare platen • De platen zijn voorzien van een makkelijke opbergbox en bij elke plaat is een receptenboek toegevoegd.

Gegevens

Snack Collection multi-snack apparaat: Meer dan een tosti-ijzer! Geniet nu elk moment van de dag van de Tefal Snack Collection. Met vrienden, familie, met z'n tweeën of alleen. Snack Collection is geschikt voor iedere situatie, want je kunt kiezen uit 16 verschillende platen, afhankelijk van jouw wensen.

Verschillende apparaten zijn niet meer nodig, vanaf nu wissel je gewoon de platen om en berg je ze na gebruik snel en netjes op.

Bij de SW852D Snack Collection worden standaard twee verschillende platen meegeleverd voor het maken van tosti's en wafels.

De volgende platen zijn extra verkrijgbaar: tostiplaten, driehoekige tostiplaten, grill-/ paniniplaten, wafelplaten, paniniplaten, waferplaten, hartwafelplaten, bloemvormige, wafelplaten, gevulde wafel-platen, wentelteefjesplaten, mini-pannenkoekplaten, poffertjesplaten en donutplaten.

De platen zijn allemaal voorzien van een opbergdoos en een receptenboek. Ook is de Snack Collection voorzien van LED verlichting, zodat je kunt zien wanneer de platen op temperatuur zijn.

Inclusief 2 platen De SW852D Snack Collection is voorzien van 2 verwisselbare platen in een handige opbergdoos voor het bakken van tosti's en wafels.

verwisselbare platen De platen van de Snack Collection zijn uitneembaar waardoor ze gewisseld kunnen worden en in de vaatwasmachine geplaatst kunnen worden.

handig om op te bergen De meegeleverde platensets zijn eenvoudig en netjes op te bergen in de bewaardozen en voorzien van een receptboekje.

Vaatwasmachinebestekbeding Zeer makkelijk in gebruik en schoon te maken dankzij de vaatwasbestendige platen.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 63,99
Fabrikantnummer (MPN) SW852D
Model SW852D
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Merk Tefal
EAN 3045386363643

Specificaties

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Tefal