TEFAL GC702D OPTIGRILL vlakgrill

tefal tefal
€ 149,00
online tijdelijk uitverkocht

Tefal OptiGrill GC702D contactgrill Het geheim voor steeds weer perfecte grillresultaten! -De speciale kooksensor stemt de grilltijd af op de dikte van het vlees. -6 programma’s die de temperatuur automatisch aanpassen.

Gegevens

OptiGrill; perfecte grillresultaten, rood, medium of doorbakken! Laat het bakken van vlees niet meer aan het toeval over en maak kennis met de OptiGrill. De slimme grill die het werk voor je doet! Met de nieuwste technologie kan iedereen het perfectje stukje vlees klaarmaken.

De kooksensor past de bereidingstijd zelf aan op de dikte van het vlees die je tussen de grillplaten legt. Je hoort zelfs een seintje als het vlees rood, medium of doorbakken is. Via een lampje dat van kleur verandert tijdens het grillen, kun je het proces makkelijk volgen.

Mogelijk om tijdens de bereiding het vlees dat al op het gewenste gaarheidsniveau is, uit de grill te halen en de rest nog even door te grillen.

Ook heel geschikt voor vis, gevogelte, panini’s en tosti’s. Aparte Instelling voor diepvriesproducten en handmatige bereiding.

Inclusief gratis receptenboek.

Groot grill oppervlak (600 cm2): ideaal voor 2 tot 4 personen.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 149,00
Fabrikantnummer (MPN) GC702D
Model TEFAL GC702D OPTIGRILL vlakgrill
Merk Tefal
EAN 3016661149559
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar

Specificaties

Productinformatie

Merk
Tefal
Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar