Tristar AT-5464 Luchtkoeler

tristar tristar
€ 99,99
online tijdelijk uitverkocht

Tristar AT-5464 Luchtkoeler Op zoek naar verkoeling op een warme zomerdag, maar vind je een airco te groot en kolossaal? Dan is de mobiele Tristar AT-5464 Luchtkoeler echt iets voor jou. Deze luchtkoeler zorgt voor verkoeling door middel van koud water en koelelementen. Door de zwenkwieltjes is de luchtkoeler overal in huis te gebruiken. Dit energy besparende apparaat is perfect voor ieder huishouden.

Let op! Een luchtkoeler is GEEN airco, maar een ventilator met een verkoelingsfunctie d.m.v. water of koelelementen.

Gegevens

Koelt de lucht door middel van koud water Vul de makkelijk uitneembare tank van 9 liter met (ijs)koud water en koelelementen en selecteer een van de drie verschillende luchtstroomstanden: normaal, natuurlijk en slaapstand. Hoe kouder het water dat in de tank zit, hoe kouder de uitgeblazen lucht. Heerlijk om je slaapkamer wat af te koelen zodat je heerlijk kan slapen of gebruik hem in een klamme woonkamer.

Let op! Een luchtkoeler is GEEN airco, maar een ventilator met een verkoelingsfunctie d.m.v. water of koelelementen.

Geen moeilijke installatie Een groot voordeel van de Tristar luchtkoeler ten opzichte van een airconditioner is dat je geen warme uitblaaslucht hebt. Je hoeft dus geen raam open te zetten om daar een slang uit te hangen of een gat in de muur boren. De luchtkoeler is makkelijk verrijdbaar dankzij de stevige zwenkwielen met rem en daardoor eenvoudig te verplaatsen. Rijd hem naar de kamer waar je hem wilt gebruik, vul het reservoir met water en steek de stekker erin. Meer hoef je niet te doen voor wat heerlijke verkoeling.

Energiezuinig met timerfunctie De Tristar luchtkoeler heeft een timerfunctie van 1 tot 7,5 uur waardoor je hem automatisch kan laten uitschakelen wanneer je wilt. Zo kan je heerlijk gaan slapen en de luchtkoeler stopt automatisch. Daarnaast is een luchtkoeler veel energiezuiniger dan een airconditioner waardoor hij veel vriendelijker voor je energierekening is.

Geen last van droge lucht met een luchtkoeler Doordat de Tristar Luchtkoeler koud water en koelelementen gebruikt om de lucht af te koelen wordt de lucht niet droog zoals bij een airconditioner en heb je dus geen last van droge ogen of een droge keel. Een luchtkoeler is dus beter geschikt voor mensen die snel last hebben van hun luchtwegen door te droge lucht.

Waar moet ik nu voor kiezen? Kies voor de Tristar Luchtkoeler als je graag van verfrissende lucht wilt genieten, maar je liever geen gat in de muur wilt maken of wilt slepen met een grote slang. Als je toch graag de kamertemperatuur meer dan een aantal graden naar beneden wilt brengen, kies dan voor een Tristar Airconditioner.

Wat vind je in de doos: Tristar Luchtkoeler, afstandsbediening, handleiding

Redenen om voor de Tristar Luchtkoeler te kiezen:

-Betere verkoeling dan een ventilator dankzij koude lucht -Makkelijk verplaatsbaar dankzij de stevige zwenkwielen met rem -Drie verschillende luchtstroomstanden en oscilattie voor een comfortabele verfrissing -Eenvoudig te bedienen met handige timerfunctie en afstandsbediening -Dankzij het uitneembare waterreservoir eenvoudig bij te vullen

Meer informatie
Meer informatie
Price € 99,99
Fabrikantnummer (MPN) AT-5464
Model AT-5464
Service type Monteur aan huis
Fabrieksgarantie 2 jaar
Productgroep Luchtkoeler
EAN 8713016094995
Merk Tristar
Kleur Wit
Bediening via app Nee
Specificaties

Gebruiksgemak

Bediening via app

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Wit

Productinformatie

Service type
Monteur aan huis
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Luchtkoeler
Merk
Tristar