Tristar BQ2883 Barbeque

tristar tristar
€ 34,99
1-2 werkdagen

Tristar BQ-2883 Electrische BBQ In de zomer geniet je heerlijk met je gezin of vrienden van barbecueën in de tuin met de Tristar elektrische BQ-2883 elektrische barbecue. Steek de stekker in het stopcontact en binnen enkele minuten kan je er al vlees, vis of groenten op grillen. Het vet en de sappen verzamelen zich in de vetopvangbak zodat ook het schoonmaken binnen enkele minuten gedaan is.

Gegevens

Grill vlees, vis en groenten De Tristar elektrische barbecue heeft een ruim bakrooster van 38 x 22 cm waardoor je verschillende soorten vlees, vis en groenten tegelijkertijd kan grillen. Dankzij de traploos in te stellen temperatuur heb je eenvoudig controle over het grillproces en kan je ook wat delicatere producten als vis bereiden.

Makkelijk mee te nemen op vakantie Geniet ook van de makkelijkste manier van barbecueën op je vakantiebestemming. Dankzij het bijgeleverde statief kan de barbecue zowel staand en als tafelmodel gebruikt worden. Daarnaast is de grill makkelijk te verplaatsen dankzij de geïntegreerde handvaten. Door het vermogen van 2000 Watt is de barbecue snel op temperatuur zodat je bijna direct kan starten.

Eenvoudig schoon te maken De Tristar elektrische barbecue is heel eenvoudig geheel uit elkaar te halen zodat je het rooster en de vetopvangbak in de vaatwasser kan plaatsen en het grillelement makkelijk schoon kan vegen. De hittebestendige behuizing zorgt ervoor dat de buitenkant niet heet wordt en de barbecue dus op een tafel geplaatst kan worden.

Wat zit er in de doos: Tristar elektrische barbecue, grillrooster

Redenen om voor de Tristar elektrische barbecue te kiezen:

-Binnen enkele minuten opgewarmd zodat je direct kan beginnen -Ruim bakoppervlakte van 38x22 cm voor het grillen van vlees, vis en groenten -Vaatwasserbestendig bakrooster en vetopvangbak -Traploos in te stellen temperatuur voor beter grillen -Veilig dankzij een automatisch afslag bij storing en een veiligheidsschakelaar

Meer informatie

Meer informatie
Price € 34,99
Fabrikantnummer (MPN) Tristar BQ-2883 Electrische BBQ
Model BQ-2883
Service type Thuis opgehaald
Fabrieksgarantie 2 jaar
Merk Tristar
EAN 8713016061188

Specificaties

Productinformatie

Service type
Thuis opgehaald
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Tristar