TRISTAR KA-5045 verwarming

tristar tristar
€ 54,99
Onbekend

Tristar KA-5045 Elektrische kachel (PTC) Met de elektrische Tristar KA-5045 Keramische kachel zit je er in de frisse herfst en de koude wintermaanden weer lekker warmpjes bij. Een zeer moderne warmtebron die optimale verwarming efficiëntie genereert dankzij zijn 360° bereik. Zet de keramische kachel met moderne vormgeving centraal in de kamer en alles wordt tot in de hoeken gelijkmatig verwarmd. Met 1 van de 3 instelbare standen kun je hem ook op warme zomerdagen als ventilator gebruiken om de ruimte te verkoelen. De moderne Tristar KA-5045 kachel is daarnaast optimaal beveiligd en handig uitgerust met een handvat.

Gegevens

Snel en efficiënt Kies 1 van de 3 standen en dankzij het keramische warmtesysteem is jouw omgeving snel warm of voorzien van koude lucht. Of het nu de voortent op camping of jouw slaapkamer is, deze kachel is overal inzetbaar om de ruimte snel en efficiënt te verwarmen. De hoge verwarming efficiëntie wordt gegarandeerd door de slimme 360° luchtverspreiding. Zet hem centraal neer en alles eromheen wordt gelijkmatig verwarmd.

Veilig gebruik Als de elektrische ventilatorkachel oververhit raakt dan schakelt de oververhittingsbeveiliging het apparaat automatisch uit. Daarnaast wordt hij met de omvalbeveiliging ook automatisch uitgeschakeld wanneer hij omvalt. Tevens kun je de kachel veilig en makkelijk verplaatsen met het geïntegreerde handvat.

Wat vind je in de doos: Tristar elektrische kachel, handleiding

Redenen om de Tristar Elektrische Ventilatorkachel te kiezen:

-Eenvoudig te bedienen kachel dankzij het aanraakgevoelige display

-Kies uit de warmtestanden 900-1800 Watt

-Veilig te gebruiken dankzij de oververhittingsbeveiliging en de omvalbeveiliging

-Gemakkelijk en veilig te verplaatsen met het handvat aan de bovenkant

-Overal in huis te plaatsen met een formaat van 22 x 22 x 32,2 cm

Meer informatie
Meer informatie
Price € 54,99
Fabrikantnummer (MPN) KA-5045
Model KA-5045
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Merk Tristar
EAN 8713016032744
Specificaties

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Tristar