Winkelwagen Nu bestellen 0 artikelen(€ 0,00)

Glasvezel Buitenaf

Glasvezel in de kleine kernen van gemeente Aalten en gemeente Oost Gelre komt eraan!

Ongetwijfeld heeft u al iets meegekregen over de komst van glasvezel in de kleine kernen van gemeente Aalten en gemeente Oost Gelre. We kunnen ons voorstellen dat het u niet helemaal duidelijk is wat de voordelen en consequenties voor u kunnen zijn. In onze winkels zijn onafhankelijke glasvezeladviseurs die u graag helpen bij het maken van de juist keuze voor de aanbieder (provider) die bij u past.

MELD JE AAN VÓÓR 3 JUNI 2019!
KOM NAAR OBBINK AALTEN OF NAAR OBBINK LICHTENVOORDE VOOR PERSOONLIJK ADVIES VAN ONZE ONAFHANKELIJKE ADVISEURS

Onafhankelijk advies

In onze winkels zijn onafhankelijke glasvezeladviseurs die u graag helpen bij het maken van de juiste keuze voor de aanbieder. Op basis van uw wensen nemen de adviseurs de mogelijkheden met u door om tot een advies op maat te komen. Daarnaast kunnen de adviseurs ook al uw vragen omtrent Glasvezel Buitenaf beantwoorden; heeft u uw schotel nog nodig, moet u bekabeling aanpassen, etc.

Is glasvezel wel iets voor mij?

Ja, want glasvezel staat voor een snelle en betrouwbare verbinding met het internet. Hierdoor zullen veel producten sneller en/of beter functioneren. Denk hierbij aan uw computer/tablet/laptop, radio en televisie. De verbinding met het internet is erg betrouwbaar waardoor u zorgeloos uw favoriete sites kunt bezoeken. De grootte bandbreedte van glasvezel maakt het mogelijk om te genieten van perfect klinkende digitale radio en superscherp beeld via digitale tv.

Welke aanbieder moet ik kiezen

Voor het buitengebied van gemeente Aalten en gemeente Oost Gelre kunt u (als particulier) kiezen uit: Online.nl, Caiway en Delta. In de onderstaande tabel ziet u een overzicht van deze aanbieders. Voor een persoonlijk onafhankelijk advies nodigen wij u uit om naar de winkel te komen.


Overzicht van de aanbieders

Infomarkt Zieuwent
24 april - 19.00 - 21.30u

Het Witte Paard
Dorpsstraat 49

Infomarkt Mariënvelde
24 april - 19.00 - 21.30u

Café Wieggers
Waalderweg 16

Infomarkt Harreveld
24 april - 19.00 - 21.30u

De Radstake
Twenteroute 8, Heelweg

MELD JE AAN VÓÓR 3 JUNI 2019!
KOM NAAR OBBINK AALTEN OF NAAR OBBINK LICHTENVOORDE VOOR PERSOONLIJK ADVIES VAN ONZE ONAFHANKELIJKE ADVISEURS