Winkelwagen Nu bestellen 0 artikelen(€ 0,00)

LG Oled

Wat is OLED HDR?

LG OLED TV zorgt voor een complete HDR ervaring door het ondersteunen van zowel Dolby Vision als HDR 10. Geniet van hoogwaardige beeldkwaliteit en oneindig contrast.

Voor uitleg bekijk het filmpje hieronder:

PERFECT ZWART

Waarom zijn professionele fotografen zo afhankelijk van zwart? Het is een klein maar fundamenteel verschil die de intensiteit van iedere kleur bepaald. Open je ogen en laat je verassen door de kleurenschakering en het brede kleurenpallet die het mogelijk maakt de wereld verder te verkennen.

HET VERSCHIL DAT ALLEEN OLED TECHNOLOGIE KAN LEVEREN

LCD/LED TVs maken voor de beeldweergave gebruik van backlight en andere componenten. Licht schijnt door een filter voor de productie van de kleuren, maar verstoring kan leiden tot verstrooing van de werkelijke beeldweergave. Echter, OLED TV 's geven een geheel nieuwe ervaring. Net als de vuurvlieg zijn natuurlijke licht uitstraalt, maakt OLED TV gebruik van organische verbindingen om zijn onafhankelijk aangestuurde pixels te doen oplichten of dimmen. OLED TV is de ideale manier om backlight te elimineren, en perfect zwart en kleur met een hoog contrast te realiseren zonder verstrooing.

ULTIEME CONTROLE OVER LICHT,
CREËERT PERFECT ZWART EN EXPRESSIEVE KLEUREN

OLED TV is een geavanceerde displaytechnologie die het licht regelt door pixels individueel en onafhankelijk 'aan/uit' te zetten.

Dankzij de zelfoplichtende pixels levert OLED TV perfect zwart beeld zonder 'halo effect' en met een groots kleurenpallet voor de meest realistische beelden.

OLED HDR, ONEINDIG CONTRAST GECREËERD
ONDER PERFECTE OMSTANDIGHEDEN VOOR LICHTCONTROLE

Oneindig contrast is belangrijk voor de beste weergave van HDR (High-Dynamic-Range) content. En perfecte controle over licht is de sleutel tot oneindig contrast. De contrastratio van OLED TV met Perfect Zwart is ideaal om HDR content weer te geven. Zoals hieronder te zien is zijn OLED TV’s met oneindig contrast superieur aan LCD door weergave van de donkere delen van een afbeelding. OLED TVs reproduceren 20 stops in helderheid brightness vergeleken met de 14 stops van de beste LCD TVs.

De 'Wider Dynamic Range' van OLED TV maakt het mogelijk om details te zien die niet te zien zijn op een LCD TV, wat resulteert in een verschil in weergave tussen HDR en OLED HDR.

DEZE KWALITATIEVE OLED TV INNOVATIE IS EEN REVOLUTIE IN DESIGN

Heb je je ooit een voorstelling gemaakt van een TV gemaakt van glas?

De OLED TV met individueel zelfoplichtende pixels maakt het mogelijk een ultra-dun beeldpaneel af te leveren. Hierdoor is er ruimte voor een andere innovatie; Picture-On-Glass design. Het beelscherm wordt gemonteerd op glas, wat niet alleen de beeldkwaliteit verhoogd, maar ook het design nieuw leven inblaast.

OLED TV VERLEGT GRENZEN EN
REALISEERT NIEUWE MOGELIJKHEDEN.

Kun jij je een flexible TV voorstellen? Een OLED TV is niet alleen een vaste waarde in uw woonkamer,
maar ook een baanbrekende technologie die zintuigen prikkelt en inspireert. Laat een OLED TV de wereld tot in je woonkamer brengen.