Winkelwagen Nu bestellen 0 artikelen(€ 0,00)

Samsung QledNa LCD en LED TV introduceert Samsung in 2017 een
nieuwe categorie in TV: QLED TV. Trouw aan zijn rol als leider in deze
sector ontwikkelde Samsung innovaties die de consument
de beste televisie-ervaring garanderen: een nieuwe mijlpaal in
beeldkwaliteit dankzij een perfect kleurvolume, een naadloze
integratie in de woonkamer, en een uniek gebruiksgemak.

Bekijk de Qled modellen
Q PICTURE

Quantum dots creëren de meest zuivere kleuren en de helderste beelden. Het anorganische materiaal heeft bovendien een zeer lange levensduur. Door het gebruik van vernieuwde Quantum dots zijn zowel de kleurweergave als de licht-efficiëntie sterk verbeterd. Samsungs nieuwe QLED TV’s zijn de eerste TV’s met een 100% kleurvolume en maximale helderheid van 1.500 tot 2.000 nits. Het TV-paneel is vernieuwd om nog beter contrast te leveren, en een optimale kijkhoek.

Q STYLE

Al je randapparatuur sluit je aan op de One Connect Box, en je verbergt de One Connect Box en alle bronapparaten in de kast. Een enkele transparante kabel, de ‘Invisible Cable’, verbindt de televisie met de One Connect Box. Zo creëer je een nette, perfect afgewerkte opstelling.

Samsungs nieuwe No Gap Wall-Mount maakt een ophanging mogelijk die perfect aansluit tegen de muur, zonder tussenruimte. In 15 minuten hang je de TV in drie stappen op.

Q SMART

Dankzij de One Remote Control bedien je alle aangesloten apparaten met één afstandsbediening. De Smart Hub brengt al je entertainment samen op een plaats.

De Smart Hub herkent zelf welke apparaten je aansluit, en doet dat nu 2,5x sneller dan vorig jaar. In 2017 heeft Samsung de Smart View app dezelfde gebruikersinterface gegeven als je televisie. Zo bedien je de TV vanaf je smartphone op een vertrouwde manier.

Toebehoren bij de Qled
One remote control

Eéntje is genoeg. Bedien de belangrijkste functies van al je aangesloten apparaten met dezelfde afstandsbediening. Ultiem bediengemak in je handpalm.

One connect box

Vindt en herkent al je aangesloten apparaten sneller. QLED TV toont automatisch de namen van de aangesloten apparaten en maakt het kiezen van de juiste ingang wel heel gemakkelijk.

Invisible cable

Vaarwel rommelige kabels! Sluit alle apparaten via één bijna onzichtbare kabel aan op de QLED TV. Dat scheelt weer ruimte.

Samsung QLED TV commercial

The Next Innovation in TV. Levensechte kleuren en een prachtig design.

QLED TV'S