Winkelwagen Nu bestellen 0 artikelen(€ 0,00)

Siemens EQ6 espresso volautomaatSiemens EQ.6.
De perfecte koffie met een persoonlijke touch.

Perfecte aromatechniek, eenvoudige bediening en uitstekend design maken van het bereiden van
koffiespecialiteiten zoals espresso, cappuccino of latte macchiato met de EQ.6 espresso volautomaat een unieke, intuïtieve belevenis.
De combinatie van strakke lijnen en geborsteld roestvrij staal zal elke keuken verrijken.

Bekijk de EQ6 modellen


Alles wat u wilt. Met één druk op de knop.Uw perfecte koffiemoment begint al bij het coffeeSelect-display van de Siemens EQ.6.
Het stijlvolle display zorgt voor een prettig overzicht van de indrukwekkende verscheidenheid aan
koffie- en melkspecialiteiten. Het intuïtieve display zorgt voor directe toegang tot alle mogelijkheden
met een simpele druk op de knop. Hiermee wordt de bereiding van een pittige espresso, romige cappuccino of een milde latte macchiato een unieke ervaring.


Extra sterke koffie. Met het beste aroma.

Geniet van extra sterke koffie zonder afbreuk te doen aan het aroma. Het aromaDouble Shot zorgt voor heerlijke koffie zonder bittere nasmaak. Dankzij het dubbele maal- en zetprocessen komt het volledige aroma van elke koffieboon tot zijn recht.

Alles met één druk op de knop - zelfs voor twee koppen.

Of u nu kiest voor een espresso, cappuccino of latte macchiato, met oneTouch DoubleCup bereidt de EQ.6 espresso volautomaat elke koffie- en melkspecialiteit met één druk op de knop. Zelfs voor twee koppen tegelijkertijd.

Optimale hygiëne. In een handomdraai.

Het melksysteem van het EQ. 6 espresso volautomaat reinigt zichzelf grondig en snel. Zo zet u elke dag weer heerlijke koffie- en melkspecialiteiten. Met één druk op de knop wordt het systeem gemakkelijk en hygiënisch schoongemaakt met hete stoom. U merkt het verschil.

Maximaal aroma dankzij de ideale bereidingstemperatuur
Een espresso moet met de juiste bereidingstemperatuur worden gemaakt om te zorgen dat zijn aroma zich volledig kan ontplooien. De ideale bereidingstemperatuur voor een perfecte espresso ligt tussen 90 °C en 95 °C. Als de temperatuur daarentegen te laag is, wordt slechts een gedeelte van de aromastoffen uit de koffie opgelost. Bij een te hoge temperatuur smaakt de koffie al gauw verbrand. Daarom verhitten de EQ-koffiemachines met het wereldwijd unieke sensoFlow-systeem het water altijd tot de juiste temperatuur, en dat gedurende het gehele bereidingsproces. Zo garandeert deze meesterlijke techniek een meesterlijke espresso.
Espresso volautomaat