Winkelwagen Nu bestellen 0 artikelen(€ 0,00)

Siemens EQ6+ espresso volautomaatErvaar het intuïtieve display van de Siemens EQ.6 plus.

Perfecte aromatechniek, eenvoudige bediening en uitstekend design maken van het bereiden van koffiespecialiteiten zoals espresso, cappuccino of latte macchiato met de EQ.6 plus espresso volautomaat een unieke, intuïtieve belevenis. De combinatie van strakke lijnen en geborsteld roestvrij staal zal elke keuken verrijken.

Bekijk de EQ6+ modellenVan een simpele bediening naar een unieke ervaring: het coffeeSelect Display.

Druk en geniet, dankzij het coffeeSelect Display. De perfecte koffie-ervaring begint bij het overzichtelijke display waarmee gemakkelijk een keuze kan worden gemaakt uit de rijke selectie aan internationale koffie- en melkspecialiteiten.

Het autoMilk Clean systeem zorgt voor een automatische reiniging van het melksysteem.

Wie houdt van voortreffelijke koffie met een weergaloos aroma heeft bijna alles over voor de juiste bereiding – behalve dan misschien een regelmatige reiniging van het melksysteem. Daarom ontwikkelde Siemens autoMilk Clean.

Alles met één druk op de knop, zelfs twee dranken tegelijk: oneTouch DoubleCup.

Welke van de uiteenlopende koffiespecialiteiten je ook kiest, van een sterke espresso, een romige cappuccino, een latte macchiato tot een wienermelange, met oneTouch DoubleCup bereidt jouw espresso volautomaat je favoriete drank eenvoudig en comfortabel met slechts één druk op de knop.

Maximaal aroma dankzij de ideale bereidingstemperatuur
Een espresso moet met de juiste bereidingstemperatuur worden gemaakt om te zorgen dat zijn aroma zich volledig kan ontplooien. De ideale bereidingstemperatuur voor een perfecte espresso ligt tussen 90 °C en 95 °C. Als de temperatuur daarentegen te laag is, wordt slechts een gedeelte van de aromastoffen uit de koffie opgelost. Bij een te hoge temperatuur smaakt de koffie al gauw verbrand. Daarom verhitten de EQ-koffiemachines met het wereldwijd unieke sensoFlow-systeem het water altijd tot de juiste temperatuur, en dat gedurende het gehele bereidingsproces. Zo garandeert deze meesterlijke techniek een meesterlijke espresso.
Espresso volautomaat