Winkelwagen Nu bestellen 0 artikelen(€ 0,00)

Siemens EQ9 espresso volautomaat


Siemens EQ.9.
Ultiem genieten. Altijd en overal.

Wie wil er nu niet optimaal genieten van een perfecte kop koffie? Laat die heerlijke geur van vers gemalen koffiebonen uw neus binnendringen en maakt u zich vooral geen zorgen over de technologie. De EQ.9 espresso volautomaat heeft namelijk alles volledig onder controle. Met autoMilk Clean wordt het melksysteem na elke bereiding automatisch met stoom gereinigd, zodat u dat zelf niet meer hoeft te doen. De baristaMode, met uiteenlopende instelopties, en het dualBean System, met twee bonenreservoirs en maalwerken, staan garant voor een zeer persoonlijke koffiebeleving. En het unieke sensoFlow System zorgt altijd voor een ideale en constante zettemperatuur.

Bekijk de EQ9 modellen


Geavanceerde technologie binnenin: het sensoFlow System.



Een espresso moet met de juiste zettemperatuur worden gemaakt om te zorgen dat het aroma zich
volledig kan ontplooien. De ideale zettemperatuur voor een perfecte espresso ligt tussen 90 °C en 95 °C.
Als de temperatuur daarentegen te laag is, komt slechts een gedeelte van de aromastoffen
uit de koffie vrij. Bij een te hoge temperatuur smaakt de koffie al gauw verbrand.

Daarom verhitten de EQ espresso volautomaten met het unieke sensoFlow-systeem het water
altijd tot de juiste temperatuur, en dat gedurende het gehele bereidingsproces.
Zo garandeert deze innovatieve techniek een meesterlijke espresso.


Puur genot in ieder opzicht:
autoMilk Clean reinigt het melksysteem automatisch.

Wie houdt van voortreffelijke koffie met een weergaloos aroma heeft veel over voor de juiste bereiding – behalve dan misschien een regelmatige reiniging van het melksysteem. Daarom ontwikkelde Siemens autoMilk Clean. Deze volledig automatische stoomreiniging die na iedere bereiding wordt geactiveerd, zorgt voor een perfecte hygiëne en neemt u het dagelijkse onderhoud uit handen. Zo kunt u ontspannen achterover leunen en onbezorgd genieten van een overheerlijke kop koffie.

Alles met één druk op de knop,
zelfs twee dranken tegelijk: oneTouch DoubleCup.

Welke van de uiteenlopende koffiespecialiteiten u ook kiest, van een sterke espresso, een romige cappuccino, een latte macchiato tot een wienermelange, met oneTouch DoubleCup bereidt uw espresso volautomaat uw favoriete drank eenvoudig en comfortabel met slechts één druk op de knop. En desgewenst bereidt hij er zelfs twee tegelijk



Separate bonenreservoirs
voor een optimale, pure smaak:
dualBean System.

Dankzij het dualBean System kunt u nu ook met uw espresso volautomaat uw favoriete koffiespecialiteit met de ideale koffiebonen bereiden. Twee separate bonenreservoirs, elk met een eigen maalwerk, voorkomen dat uw bonen zich met elkaar kunnen vermengen. Voor elke koffiespecialiteit onthoudt de espresso volautomaat welk bonenreservoir de laatste keer werd gebruikt. Zo geniet u keer op keer van een optimale, pure smaak.

Koffie voor echte kenners: met de baristaMode.
In de normale modus beschikt u over enkele instelopties, zoals de koffiesterkte en de gewenste hoeveelheid. De baristaMode biedt u nog veel meer mogelijkheden. Zo kunt u ook de temperatuur en intensiteit instellen. Er zijn vijf parameters die de kwaliteit van uw koffie of espresso bepalen: sterkte, hoeveelheid, temperatuur, melkpercentage en bereidingssnelheid. Wanneer u van de normale modus overschakelt naar de baristaMode wordt het bereiden van een kopje koffie nóg persoonlijker. Met deze geavanceerde functie wordt u in één klap een volleerde barista en biedt u iedereen een persoonlijke koffiebeleving.
Espresso volautomaat