Winkelwagen Nu bestellen 0 artikelen(€ 0,00)

Whirlpool ZEN

Wasmachines met ZEN

Bekijk de ZEN wasmachines
State of the art Technology.

Voor 1400 toeren draait een conventionele motor van een wasmachine ruim 17.000 keer. Dat zorgt voor onbalans en veel geluid. De innovatieve Direct Drive-motor van een Whirlpool Zen-wasmachine is direct op de trommel bevestigd, waardoor minder wrijving en trilling plaatsvindt. Hierdoor ontstaat een fluisterstille was ervaring.

Hoe stil is ZEN eigenlijk?
Universeel motor

77-79 dB

Koolborstelloze motor

73-75 dB

Direct Drive - ZEN

66-69 dB

De voordelen voor u:
ZENsationele stilte: niet alleen een motor
De cabinet van een ZEN wasmachine in gemaakt in een U vorm hierdoor is de wasmachine robuust en stevig. De speciale zijkanten met extra isolatie samen met de 3 dubbel geveerde dempers reduceren aanwezige vibraties tot een minimum.
Topkwaliteit
Omdat we overtuigd zijn van de superieure kwaliteit van ons product geven wij levenslange garantie op de motor.


10 jaar motorgarantie
Whirlpool wasmachines die beschikken over een SenseInverter motor zijn extra duurzaam. Deze innovatieve motor draait met magneten de trommel rond waardoor er minder wrijving plaats vindt. Hierdoor trilt de motor minder en is de wasmachine aanzienlijk stiller. Om deze reden geeft Whirlpool op de wasmachines met SenseInverter motor dan ook maar liefst 10 jaar motorgarantie.
Wasgoed altijd fris uit de machine dankzij Fresh Care
De Fresh Care technologie houdt wasgoed fris door het behoedzaam omgooien van de trommel tot 12 uur na het wasprogramma.
Ontdek hoe ZEN werkt.
ZEN wasmachines