W6 MD460

whirlpool whirlpool
€ 576,00
online tijdelijk uitverkocht

Combimagnetron, 6TH SENSE LCD AssistedDisplay, 38cm, 31L, 1000W, Grill, Crisp, CrispFry, Stomen, Turbo hete lucht, Rijst-en pastafunctie, Jet Start, Jet Defrost, Easy to Clean RV

Gegevens

CRISP Niet te evenaren knapperigheid. Dankzij de Crisp-functie en de speciale Crisp plaat kunt u de knapperigste pizza, cake of quiche bereiden.

DUAL CRISP Geniet van een onverslaanbare knapperigheid van buiten en een heerlijke zachtheid van binnen met Dual Crisp. Deze exclusieve technologie van Whirlpool zorgt er door middel van twee microgolfemissiepunten door dat voedsel volledig omsloten wordt, en gelijkmatig vanaf de bodem wordt gekookt.

STOOM Gezonde, gestoomde maaltijden. Stomen biedt de gezondste manier om te koken, serveer gezonde, gestoomde gerechten met één druk op de knop

JETDEFROST Snel ontdooien. Gebruik het unieke JetDefrost 3D systeem om bevroren voedsel snel en gelijkmatig te ontdooien in uw magnetron.

STOOM Moeiteloos koken met stoom. Deze Whirlpool magnetron is voorzien van een stoom generator zodat u kunt genieten van heerlijk gestoomde pasta, rijst of groenten, waneer u maar wilt.

FORCED AIR Behoud de smaak. Met de ForcedAir technologie wordt hete lucht in de magnetron gelijkmatig rondom het voedsel verdeeld waardoor de gerechten heerlijk mals en sappig worden bereid.

JETSTART Buitengewoon snel opwarmen. De JetStart functie geeft maximaal 30 seconden een temperatuur boost aan de magnetron zodat u snel vloeibare gerechten op kunt warmen.

6TH SENSE TECHNOLOGIE Overtuigend koken. De 6TH SENSE technologie in uw magnetron stelt automatisch de tijd, temperatuur en het vermogen aan tijdens het kookproces.

ASSISTEDDISPLAY Het Assisted Display biedt duidelijk begrijpelijke instructies voor koken in de magnetron. Compleet met 18 capacitieve aanraaksensoren en instelbare voorkeurslijsten, stelt het ondersteunde display u in staat uitstekende resultaten te behalen met stapsgewijze begeleiding, info en meldingen. Geniet van de intuïtieve ervaring van de 6TH SENSE kookcombinaties.

QUARTZ GRILL Ideale kookbeleving. Met de Quartz grill kunt u gerechten nog sneller bereiden of opnieuw opwarmen dan met een traditionele infrarood grill. De magnetron is geheel zelfreinigend en zeer energiezuinig waardoor u kosten kunt besparen.

3D TECHNOLOGIE Perfecte bereiding. De revolutionaire 3D technologie zorgt voor de verdeling van microgolven in de magnetron. Microgolven die in een driedimensionaal patroon bewegen, verwarmen het gerecht op een evenwichtige manier, wat zorgt voor gelijkmatige bereiding van gerechten, met maar één druk op de knop.

KINDERSLOT Veiligheid voorop. Om de veiligheid van uw kinderen te waarborgen zorgt het kinderslot ervoor dat kinderen het apparaat niet per ongeluk kunnen aanzetten.

PASTA&RIJST Moeiteloos koken met stoom. Deze Whirlpool magnetron is voorzien van een stoom generator zodat u binnen enkele minuten kunt genieten van heerlijk gestoomde pasta, rijst of groenten.

CRISPFRY Om heerlijke gerechten te bereiden met een gefrituurde textuur en smaak, maar met weinig of geen olie, dus Crispfry is zelfs een gezondere manier van bereiden dan met een frituurpan.

31 LITER CAPACITEIT Meer ruimte voor uw kookcreaties. Deze Whirlpool magnetron beschikt over een ruime 31-liter capaciteit, zodat u altijd genoeg ruimte heeft om nieuwe recepten te proberen.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 576,00
Productgroep Combi-magnetron
EAN 8003437396007
Merk Whirlpool
Fabrieksgarantie 2 jaar
Adviesprijs 599,00
Model W6MD460
Fabrikantnummer (MPN) W6 MD460
Service type Monteur aan huis
Kleur Roestvrijstaal
Plaatsing Inbouw
Specificaties

Algemeen

Plaatsing
Inbouw

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Roestvrijstaal

Productinformatie

Productgroep
Combi-magnetron
Merk
Whirlpool
Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Monteur aan huis