Wahl 9685-016 baardtrimmer

wahl wahl
€ 29,99
online tijdelijk uitverkocht
  • 80min
  • trimmer, scheren, neus
  • 3 opzetkammen
  • olie, kam

Gegevens

De GroomsMan Rechargeable All-In-One is een echte alles-in-één oplossing voor wie wil trimmen en scheren met hetzelfde apparaat. De drie handige opzetstukken zijn eenvoudig te verwisselen en helpen je de perfecte look te creëeren.

Deze trimmer biedt, volledig opgeladen, tot 80 minuten draadloos trimmen en scheren. Mocht de accu toch leeg zijn is de GroomsMan Rechargeable ook mét snoer te gebruiken, zo kom je nooit voor vervelende verassingen te staan.

  • Bijna 100 jaar aan ervaring en onderzoek hebben de basis gelegd voor Wahl's precisie-geslepen snijbladen. Zo biedt de GroomsMan Rechargeable All-In-One ultieme precisie en bereik je snel en effectief perfect resultaten.
  • Omdat Wahl snijbladen geslepen en niet gestanst worden, moet een harder metaal gebruikt worden. Hierdoor blijft het snijblad langer scherp en gaat je product lang mee.
  • Uitgerust met drie verschillende opzetstukken voor trimmen, scheren en het verwijderen van neus- en oorhaar kom je keer op keer perfect voor de dag. Trim met hoge precisie met het 30 milimeter snijblad, breng schone en strakke lijnen aan met de foliescheerkop, en verwijder pijnloos en eenvoudig neus- en oorhaar met het zogenaamde rotary opzetstuk.
  • De vier opzetkammen bieden je ruimte om je baard te dragen zoals jij dat wilt. Drie opzetkammen (1.5, 3 en 4.5 milimeter) helpen je een strakke look te creëeren. Terwijl de verstelbare opzetkam op 5 posities is in te stellen van 2 tot 12 milimeter, voor zowel een korte als een lange baard.
  • De krachtige oplaadbare batterij maakt 80 minuten snoerloos gebruik mogelijk. Is de accu toch leeg? De GroomsMan Rechargeable is ook mét snoer te gebruiken.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 29,99
Productgroep Baardtrimmer
Model 9685-016
Fabrikantnummer (MPN) 9685-016
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
EAN 0043917002781
Merk Wahl
Kleur Zwart
Geschikt voor lichaamsdeel Gezicht, Hoofd, Neus, Oor
Scheerwijze Droog

Specificaties

Algemeen

Geschikt voor lichaamsdeel
Gezicht, Hoofd, Neus, Oor
Scheerwijze
Droog

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Zwart

Productinformatie

Productgroep
Baardtrimmer
Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Wahl