Whirlpool AKZ9 6270 IX - Inbouwoven

whirlpool whirlpool
€ 649,00
online tijdelijk uitverkocht

Multifunctionele oven, Absolute 10, 60 cm, 73L, A+, Pyrolyse, 6TH SENSE, Turbo hete lucht, Turbo Grill, Deeg rijzen, Warmhoudfunctie, 6TH SENSE timer met LED display Soft Closing, Telescopische rails, Easy to Clean RVS

Gegevens

6TH SENSE TECHNOLOGIE De 13 voorgeprogrammeerde gerechten zijn onderverdeeld in 6 voedselcategorieën, voor buitengewone resultaten. Selecteer de bereidingscyclus: in 3 eenvoudige stappen stelt u de oven in en geniet u van de heerlijke smaak van uw meesterwerk.

READY2COOK Voorverwarmen is niet meer nodig. De Ready2Cook functie gebruikt een krachtig convectie systeem om snel de juiste temperatuur te bereiken, waardoor voorverwarmen niet meer nodig is.

COOK3 Geen overdracht van geur en smaak. Met de innovatieve Cook3 functie kunt u koken tot drie afzonderlijke gerechten tegelijkertijd, zonder het risico dat er overdracht van geur en smaak ontstaat.

MULTIFUNCTION 16 Voor verschillende kookmethodes. De Multifunction 16 optie biedt flexibele kookfuncties, om perfecte resultaten te verzekeren voor elk recept.

PYROLYSE TECHNOLOGIE Vlekkeloos schoon met één druk op de knop. Wanneer u de pyrolyse functie gebruikt, bereikt de oven een extreem hoge temperatuur waardoor voedselresten en vet worden omgezet in as, die vervolgens eenvoudig kan worden verwijderd met een spons. Hitte bestendige glazen panelen in de ovendeur zorgen ervoor dat de temperatuur aan de buitenkant van de oven laag blijft voor uw veiligheid.

SOFTCLOSING Deuren sluiten in slow-motion. Door de SoftClose scharnieren sluit de ovendeur moeiteloos, met een zachte en geruisloze beweging.

UITSCHUIFBARE PLATEN Smooth motion. Deze Whirlpool oven is voorzien van uitschuifbare platen, voor uw gebruiksgemak.

ABSOLUTELINE De Absolute collectie: een geavanceerd design en ongekende prestaties. Met een futuristisch design en ongeëvenaarde prestaties is de Absolute collectie ontworpen voor moderne, high-tech keukens. De ovens zijn uitgerust met de 6TH SENSE technologie en zijn in slechts drie simpele stappen in te stellen. De apparaten bieden maximale flexibiliteit en gebruiksgemak, gecombineerd met een uniek design en een originele afwerking.

PYROLYSE TECHNOLOGIE Vlekkeloos schoon met één druk op de knop. Wanneer u de pyrolyse functie gebruikt, bereikt de oven een extreem hoge temperatuur waardoor voedselresten en vet worden omgezet in as, die vervolgens eenvoudig kan worden verwijderd met een spons. Hitte bestendige glazen panelen in de ovendeur zorgen ervoor dat de temperatuur aan de buitenkant van de oven laag blijft voor uw veiligheid.

XXL OVEN Creatief koken zonder grenzen. De XXL ovens bieden een capaciteit van 75 liter, bovendien kunnen de gerechten op 5 verschillende posities in de oven geplaatst worden.

ENERGIEKLASSE Buitengewone energiebesparing. Een oven in de A/A+ energieklasse verbruikt minder energie waardoor u bespaart op verbruik en uw energierekening lager wordt.

ENERGIEKLASSE A+ Grotere energie-efficiëntie. Met de energieklasse A+ geeft dit Whirlpool apparaat zowel ideale resultaten als een zeer efficiënt energieverbruik.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 649,00
Productgroep Oven
EAN 8003437833779
Merk Whirlpool
Fabrieksgarantie 2 jaar
Adviesprijs 649,00
Verpakkingsinhoud Rooster Opvangbak Bakplaat
Model AKZ96270IX
Fabrikantnummer (MPN) 859991530370
Service type Monteur aan huis
Gewicht 35000 g
Diepte 564 mm
Kleur Roestvrijstaal
Snoerlengte 0.9 cm
Inhoud 73 l
Positie deurscharnier Onder
Breedte 595 mm
Hoogte 595 mm
Energieklasse A+
Plaatsing Inbouw
Soort bediening Draaisysteem
Startuitstel Ja
Kinderbeveiliging Ja
Resttijdindicatie Ja
Bediening via app Nee
Koele deur constructie Ja
Reiniging oven Pyrolyse
Minimale oventemperatuur 60 °C
Aantal inschuifhoogtes 4
Aantal roosters 3
Draaispit Nee
Maximale oventemperatuur 475 °C
Gratineerfunctie Ja
Gelijkmatige verwarming Ja
Ontdooifunctie Nee
Pizzastand Ja
Grillfunctie Ja
Boven- en onderwarmte Ja
Hetelucht functie Ja

Specificaties

Ovenfuncties

Gratineerfunctie
Gelijkmatige verwarming
Ontdooifunctie
Pizzastand
Grillfunctie
Boven- en onderwarmte
Hetelucht functie

Ovenkenmerken

Koele deur constructie
Reiniging oven
Pyrolyse
Draaispit

Gebruiksgemak

Soort bediening
Draaisysteem
Startuitstel
Kinderbeveiliging
Resttijdindicatie
Bediening via app

Algemeen

Plaatsing
Inbouw

Verbruik

Energieklasse
A+

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Roestvrijstaal
Positie deurscharnier
Onder

Productinformatie

Productgroep
Oven
Merk
Whirlpool
Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Monteur aan huis