Whirlpool MWO850SL Combimagnetron

whirlpool whirlpool
€ 179,00
online tijdelijk uitverkocht

Whirlpool MWO 850 SL Magnetron - 30 liter - 900 watt

Gegevens

Kookfuncties Het aantal aanwezige kookfuncties.

FORCED AIR Behoud de smaak. Met de ForcedAir technologie wordt hete lucht in de magnetron gelijkmatig rondom het voedsel verdeeld waardoor de gerechten heerlijk mals en sappig worden bereid.

JET PREHEAT Waarom wachten? Met de Jet preheat functie kunt u razendsnel beginnen met bakken. Selecteer de gewenste temperatuur van de lege oven, de Jet preheat functie zorgt ervoor dat de oven binnen enkele minuten op temperatuur is.

Technologie/ Functies Innovatieve technologie en speciale functies die u helpen om heerlijke maaltijden te bereiden in minder tijd met behulp van de automatische instellingen.

KINDERSLOT Veiligheid voorop. Om de veiligheid van uw kinderen te waarborgen zorgt het kinderslot ervoor dat kinderen het apparaat niet per ongeluk kunnen aanzetten.

Capaciteit De inhoud van deze magnetron, gemeten in liters.

XXL CABINE Alle ruimte die u nodig heeft. Deze Whirlpool magnetron beschikt over een XXL ovenruimte, die u alle ruimte die u nodig heeft biedt voor uw creatieve kookcreaties.

Design Onderscheidende esthetische elementen, zoals gebruiksvriendelijke interfaces, intuïtieve ergonomische bediening en andere aantrekkelijke producteigenschappen.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 179,00
Productgroep Combi-magnetron
EAN 8003437218583
Merk Whirlpool
Fabrieksgarantie 2 jaar
Model MWO850SL
Fabrikantnummer (MPN) MWO 850 SL
Service type Inleveren of opsturen
Plaatsing Vrijstaand

Specificaties

Algemeen

Plaatsing
Vrijstaand

Productinformatie

Productgroep
Combi-magnetron
Merk
Whirlpool
Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Inleveren of opsturen