Whirlpool MWP251B Magnetron

whirlpool whirlpool
€ 99,00
online tijdelijk uitverkocht

Whirlpool MWP 251 B Magnetron - 25 liter - 900 watt

Gegevens

DOUGHRISING Perfecte gist bereiding voor brood en deeg met de Deegrijzen Functie. Een speciaal Maxi Chef programma om de interne temperatuur stabiel op 30°C te houden : ideaal voor het deeg om te rijzen.

YOGHURT FUNCTIE Zelf Yoghurt maken? Dat kan! Met de Yoghurt functie kun je met maar één druk op de knop genieten van zelfgemaakte yoghurt. Gezond en makkelijk!

OPWARM FUNCTIE. Geniet van uw opgewarmde gerechten in enkele minuten, met de opwarm functie.

WARMHOUDEN De warmhoud functie in deze Whirlpool magnetron zorgt ervoor dat uw gerecht tot wel 4 uur warm blijft, terwijl het beschermd wordt tegen uitdroging. Geniet van uw maaltijd wanneer u wilt.

JETSTART De JetStart functie geeft maximaal 30 seconden een temperatuur boost aan de magnetron zodat u snel vloeibare gerechten op kunt warmen.

KINDERSLOT Om de veiligheid van uw kinderen te waarborgen zorgt het kinderslot ervoor dat kinderen het apparaat niet per ongeluk kunnen aanzetten.

AUTO COOK Een grote verscheidenheid aan heerlijke gerechten, speciaal geselecteerd op basis van verschillende voedingskeuzes: gezond, etnisch, vegetarisch en meer.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 99,00
Productgroep Solo-magnetron
EAN 8003437861475
Merk Whirlpool
Fabrieksgarantie 2 jaar
Model MWP251B
Fabrikantnummer (MPN) Whirlpool MWP251B
Service type Inleveren of opsturen
Plaatsing Vrijstaand

Specificaties

Algemeen

Plaatsing
Vrijstaand

Productinformatie

Productgroep
Solo-magnetron
Merk
Whirlpool
Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Inleveren of opsturen