Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Bosch ovens met Autopilot of Assist functie

Koken met Bosch ovens
Wie dagelijks of af en toe graag iets bakt zal dol zijn op de Serie 6 en Serie 8 ovens van Bosch. Deze ovens zijn voorzien van de AutoPilot of Assist functie, eigenlijk een soort receptenboek in de vorm van een oven. Stel gemakkelijk het gerecht in op het display en de oven zal de juiste temperatuur, baktijd en bakmethode toepassen. 

Bosch AutoPilot
Twijfel je aan de bereidingswijze van een bepaald gerecht? Grote kans dat de ideale instellingen hiervoor zijn opgesloten in de AutoPilot functie. Je hoeft dan alleen nog maar het gewicht aan te geven, waarna automatisch de juiste temperatuur en baktijd wordt ingesteld. Gemakkelijk in gebruik en geen kans op mislukte bakresultaten. De serie 6 ovens van Bosch bevatten AutoPilot 10 (10 voorgeprogammeerde automatisch programma's) of AutoPilot 30 (30 voorgeprogammeerde automatische programma's). 

Bosch Assist
Twijfel je welke instelling juist is voor het gerecht dat je wilt maken met de oven? De Bosch Assist-functie weet precies wat je nodig hebt. Kies het gerecht dat je gaat maken in het menu en de oven doet de rest. Alles wordt dan automatisch ingesteld: de ovenstand, de temperatuur en de bereidingstijd. Zo heb je altijd de juiste instellingen met één druk op de knop.  


De aanbevelingen die de oven doet zijn ook erg handig als je bijvoorbeeld een gerecht met stoom gaat bereiden. Ook hierbij geeft de oven een aanbevelingen over de ideale ovenstand, (kern)temperatuur, stoomintensiteit en meer. Alle functies worden dan gegarandeerd goed op elkaar afgestemd, wat leidt tot een perfect eindresultaat! 


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »