Winkelwagen Nu bestellen 0 artikelen(€ 0,00)
Winkels

Obbink Service Center

Obbink Service Center is op dit moment geopend

Obbink Service Center
Koningslinde 3
7131MP Lichtenvoorde
0544 - 394878

Openingstijden

  • Zondag gesloten

Beoordeel deze winkel

We zijn benieuwd naar uw mening, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Het invullen van een beoordeling bestaat uit enkele stappen en zal maximaal 5 minuten duren.

Schrijf een winkel-beoordeling

In 2009 is het Obbink Service Center in Lichtenvoorde in gebruik genomen. Hier zijn dagelijks meer dan 30 mensen bezig met het verlenen van service en het ondersteunen van de winkels.

Klantenservice

De klantenservice is het hart van de organisatie. U krijgt een medewerker van de klantenservice te spreken zodra u met ons belt. Zij maken service-afspraken en proberen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Kunnen ze uw vraag niet direct beantwoorden? Dan brengen zij u met een product-specialist in contact die u ongetwijfeld van antwoord kan voorzien.

Magazijn

Ook logistiek is er bij Obbink veel werk aan de winkel. In ons magazijn staan meer dan 15.000 artikelen die we direct aan u kunnen leveren. Het Obbink Service Center is het distributiepunt van waaruit al onze winkels vrijwel dagelijks worden bevoorraad.

Technische Dienst

Als u een storing aan een elektrisch apparaat zoals een tv, computer of witgoed-apparaat heeft, kunt u gebruik maken van de expertise van onze technische dienst.

Obbink is een geautoriseerd service-center voor o.a. Aeg, Bauknecht, Bosch, Miele, Siemens, Whirlpool en Zanussi. Dit betekent dat onze monteurs voor deze merken reparaties mogen uitvoeren en indien van toepassing garanties claimen. Hierdoor kunt u weer snel gebruik maken van uw apparaat.

Heeft u een probleem met een klein apparaat? U kunt deze gewoon afgeven bij één van onze winkels. Zij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk in behandeling genomen wordt.

Ook als u het apparaat niet bij ons gekocht heeft staan wij voor u klaar om uw probleem op te lossen. Hiervoor geldt echter wel een aangepast reparatie-tarief.

Kenmerken

  • Uw telefonische aanspreekpunt.
  • Ruim 15.000 producten direct leverbaar vanuit eigen magazijn.
  • Eigen, door topmerken gecertificeerde, monteurs.

Stel uw vraag aan Obbink Service Center

U kunt uw vraag per onderstaand formulier aan ons stellen. We beantwoorden uw vraag tijdens onze openingstijden. Ons streven is om binnen 1 werkdag te reageren.

* Verplichte velden