Klantenservice
0
Sluiten

Obbink Service Center

Adres & Contact

Koningslinde 3
7131 MP Lichtenvoorde
0544 - 371 405
06 - 57081028
[email protected]

Routebeschrijving

Openingstijden

Services

  • Ruim 15.000 producten direct leverbaar vanuit eigen magazijn
  • Eigen, door topmerken gecertificeerde, monteurs

Welkom bij Obbink Service-center

In 2009 is het Obbink Service Center in Lichtenvoorde in gebruik genomen. Hier zijn dagelijks meer dan 50 mensen bezig met het verlenen van service en het ondersteunen van de winkels.


Klantenservice
De klantenservice is het hart van de organisatie. Je krijgt een medewerker van de klantenservice te spreken zodra je met ons belt. Zij maken service-afspraken en proberen jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Kunnen ze jouw vraag niet direct beantwoorden? Dan brengen zij je met een product-specialist in contact die jou ongetwijfeld van antwoord kan voorzien.

Magazijn
Ook logistiek is er bij Obbink veel werk aan de winkel. In ons magazijn staan meer dan 15.000 artikelen die we direct aan je kunnen leveren. Het Obbink Service Center is het distributiepunt van waaruit al onze winkels dagelijks worden bevoorraad.

Technische dienst
Als je een storing aan een elektrisch apparaat zoals een tv, computer of witgoed-apparaat hebt, kun je gebruik maken van de expertise van onze technische dienst. Het Obbink Service Center heeft specialisten voor reparaties aan elk soort apparaat. Van tablets tot aan inbouwapparatuur.

Obbink is een geautoriseerd service center voor o.a. Aeg, Bauknecht, Bosch, Miele, Siemens, SamsungWhirlpool en Zanussi. Dit betekent dat onze monteurs voor deze merken reparaties mogen uitvoeren en indien van toepassing garanties claimen. Hierdoor kun je weer snel gebruik maken van jouw apparaat.

Heb je een probleem met een klein apparaat? Je kunt deze gewoon afgeven bij één van onze winkels. Zij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk in behandeling genomen wordt.

Voor reparatie aan apparaten die gekocht zijn bij Obbink hanteren wij een zeer voordelig tarief. Ook als je het apparaat niet bij ons hebt gekocht staan wij voor je klaar om jouw probleem op te lossen.

Winkel Obbink Service-center 1
Winkel Obbink Service-center 2
Winkel Obbink Service-center 3

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »