Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Obbink Service Center


Adres & Contact

Koningslinde 3
7131 MP Lichtenvoorde
0544 - 394 878
[email protected]

Het Service Center is geopend van ma t/m vr van 8.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag tot 17.00 uur.

Welkom bij Obbink Service Center

In 2009 is het Obbink Service Center in Lichtenvoorde in gebruik genomen. Hier zijn dagelijks meer dan 50 mensen bezig met het verlenen van service en het ondersteunen van de winkels.

Klantenservice
De klantenservice is het hart van de organisatie. U krijgt een medewerker van de klantenservice te spreken zodra u met ons belt. Zij maken service-afspraken en proberen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Kunnen ze uw vraag niet direct beantwoorden? Dan brengen zij u met een product specialist in contact die u ongetwijfeld van antwoord kan voorzien.

Magazijn
Ook logistiek is er bij Obbink veel werk aan de winkel. In ons magazijn staan meer dan 15.000 artikelen die we direct aan u kunnen leveren. Het Obbink Service Center is het distributiepunt van waaruit al onze winkels dagelijks worden bevoorraad.

Technische dienst
Als u een storing aan een elektrisch apparaat zoals een tv, computer of witgoed-apparaat hebt, kunt u gebruik maken van de expertise van onze technische dienst. Het Obbink Service Center heeft specialisten voor reparaties aan elk soort apparaat. Van tablets tot aan inbouwapparatuur.

Obbink is een geautoriseerd service center voor o.a. Aeg, Bauknecht, Bosch, Miele, Siemens, SamsungWhirlpool en Zanussi. Dit betekent dat onze monteurs voor deze merken reparaties mogen uitvoeren en indien van toepassing garanties claimen. Hierdoor kunt u weer snel gebruik maken van uw apparaat.

Heeft u een probleem met een klein apparaat? U kunt deze gewoon afgeven bij één van onze winkels. Zij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk in behandeling genomen wordt.

Voor reparatie aan apparaten die gekocht zijn bij Obbink hanteren wij een zeer voordelig tarief. Ook als u het apparaat niet bij ons hebt gekocht staan wij voor u klaar om uw probleem op te lossen.

Winkel Obbink Service-center 1
Winkel Obbink Service-center 2
Winkel Obbink Service-center 3
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »