Klantenservice
0
Sluiten

Obbink Ruurlo

Onze winkels zijn open voor winkelen op afspraak, het afhalen van bestellingen en het afhalen en brengen van reparaties. Bel één van onze winkels om een afspraak te maken. Lees meer over onze coronamaatregelen.

 

Openingstijden

 

Services van deze winkel

  • Easyfiks accessoire shop-in-shop
Winkel Obbink Ruurlo

Welkom bij Obbink Ruurlo
In 2013 heeft Obbink Ruurlo haar deuren geopend. U treft in Ruurlo een ruim assortiment aan met de meest populaire apparatuur en een breed scala aan merken. Naast alle apparatuur beschikt Obbink Ruurlo over een Easyfiks shop-in-shop. Op een wand van wel 10 meter vindt u allerlei accessoires zoals: aansluitkabels, verlichting, inktcartridges, stofzuiger-onderdelen en toebehoren voor uw mobiele telefoon. Door onze vakkennis te combineren met een totaal plaatje aan presentatie, ben je verzekerd van de juiste keuze. Daarbij gaan wij verder dan alleen verkoop, ook na de aankoop kan je bij ons terecht. Waar andere bedrijven praten over service, doen wij dit al 85 jaar.

Winkel Obbink Ruurlo 1
Winkel Obbink Ruurlo 2
 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »