KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Betalen

Betaalmethoden in de webshop

Pay.nl is een payment-service-provider die voor ons de online betalingen afhandelt. Via Pay.nl bieden wij de volgende betaalmethoden aan:

 • iDEAL: dit is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. U kiest in de kassa voor iDEAL en wordt na het bevestigen van de bestelling naar de beveiligde bankomgeving geleidt. U kunt dus snel en veilig betalen via uw eigen bank. iDeal is mogelijk bij de volgende banken: ABN Amro, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Moneyou, Rabobank, RegioBank, Revolut, SNS, Svenska Handelsbanken, Triodos Bank, Van Lanschot. Als u voor deze betaalmethode kiest ontvangen we direct je betaling en gaan we direct met je bestelling aan de slag.
 • Bancontact (België): Uw product wordt na betaling, direct verzonden.
 • Creditcard: in onze webshop is het mogelijk om te betalen met creditcards van Visa en MasterCard. Zodra uw creditcardgegevens gecontroleerd zijn, wordt uw bestelling (indien voorradig) die dag nog verzonden. Uw creditcard wordt na levering belast.
 • Apple Pay: Betaal direct vanuit uw eigen Apple Wallet. Na controle van uw betaling door Apple en Pay.nl wordt uw bestelling (indien voorradig) direct verstuurd.  
 • SOFORT e-commerce (Duitsland): Uw product wordt na betaling, direct verzonden.
 • Giropay (Duitsland): Uw product wordt na betaling, direct verzonden.
 • in3 Gespreid betalen (vanaf €500,-): Betaal in 3 termijnen (en zonder BKR registratie) het volledige bedrag. Iedere 30 dagen ontvangt u een nieuwe factuur met het te betalen termijn. Voor deze betaalmethode berekenen wij de transactiekosten één op één aan u door.
 • VVV Cadeaukaart*: Net als in al onze winkels accepteren wij online uw VVV Cadeaukaart.
 • Obbink Cadeaubon: Heeft u een Obbink Cadeaubon gekocht, dan is deze naast onze winkels ook te gebruiken in onze webshop.


*Informatie met betrekking tot de richtlijnen tegen witwassen (AMLD5)
Met ingang van 1 juli 2020 is de Europese richtlijn tegen witwassen (AMLD5) in werking getreden. Deze wetgeving vereist dat er bij een besteding van meer dan 50 euro aan elektronische geld (EGI) zoals VVV Cadeaukaarten, een Know Your Customer (KYC) procedure wordt uitgevoerd. Deze controle op persoonsgegevens en financiële achtergrond is bij ons niet uitvoerbaar waardoor het niet mogelijk is om met meer dan 50 euro aan VVV bonnen in één transactie online te betalen. Deze beperking is niet van toepassing op de Obbink Cadeaukaart.

Betaalmethoden in de winkels

In al onze winkels is het mogelijk om op de volgende manieren te betalen:

 • Pin: de limiet bij pinnen is in de meeste gevallen €2500,-. Neem bij twijfel contact op met uw bank.
 • Contant: u kunt contant betalen in onze winkels. Voor de veiligheid van onze medewerkers willen we het contante geld in onze winkels zo laag mogelijk houden. Daarom verzoeken we u om zoveel mogelijk gebruik te maken van Pin.
 • Cadeaubon: in al onze winkels accepteren we de Obbink Cadeaubon en de VVV Cadeaukaart als betaalmiddel.

Heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden?

Onze medewerkers van de afdeling Klantenservice geven graag antwoord op al je vragen. Vul het contactformulier in, mail naar [email protected]ink.nl of bel 0544 - 394 878.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »