Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Reviewbeleid

Bij Obbink staan wij voor eerlijkheid en transparantie, daarom worden alle door ons verzamelde reviews beheerd door de onafhankelijke reviewpartij Trustpilot. Wij hechten veel waarde aan reviews van onze klanten. Hiermee verbeteren wij onze dienstverlening en bepalen wij ook deels ons aanbod producten.

Ons reviewbeleid samengevat:

  • alle reviews worden geplaatst door echte klanten;
  • alle reviews zijn zichtbaar, zowel positief als negatief;
  • alle door ons geplaatst reacties worden geschreven door echte medewerkers;
  • wij verstrekken geen vergoedingen of betalingen voor het plaatsen van reviews.

Verzamelen van reviews via Trustpilot

Trustpilot is één van de grootste reviewplatforms ter wereld. Trustpilot geeft consumenten wereldwijd de mogelijkheid om betrouwbare bedrijven te ontdekken en om reviews achter te laten. Dit doen zij door een krachtig, open en transparant reviewplatform te bieden dat je in direct contact brengt met bedrijven. De reviews die op onze site staan worden door Trustpilot verzameld en gecontroleerd op echtheid. Het platform van Trustpilot is goed beschermd tegen misbruik en fraude. Fraudedetectie-software speurt automatisch verdachte reviews op en verwijdert reviews die nep zijn.

Verwijderen van reviews

Wij verwijderen geen reviews ongeacht of deze positief of negatief zijn. Hiermee willen wij een duidelijk beeld van onze organisatie geven en laten zien hoe wij opmerkingen en feedback afhandelen. Uitzondering hierop zijn nepreviews die door Trustpilot zijn gecontroleerd. Die zijn per definitie onrechtmatig en worden door Trustpilot verwijderd.

Promotie en/of betaling voor het plaatsen van reviews

We plaatsen op onze website geen reviews die geschreven zijn in ruil voor een vergoeding of betaling in de vorm van producten of cadeaus. Periodiek kan het voorkomen dat wij klanten belonen voor de moeite die zij om een review achter te laten. Dit doen wij enkel in de vorm van een eenmalige korting voor een volgende aankoop.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »