Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Obbink zekerheid

OBBINK zekerheid in één oogopslag.

                                                                
Te verzekeren apparaten
Alle apparaten in de volgende categorieën kunnen worden verzekerd: bruin-, wit- en grijsgoed (exclusief mobiele telefoons/smartphones). Zelfs hoortoestellen zijn te verzekeren. De verzekering geldt ook voor apparaten die zakelijk gebruikt worden.

Nieuw en gebruikt
Met deze verzekering kunnen zowel nieuwe als gebruikte apparaten verzekerd worden met een wereldwijde dekking. Hierbij maakt de leeftijd en het merk van het apparaat niet uit, mits gekocht in Nederland.

Looptijd
De minimumlooptijd is 1 jaar, daarna is de polis maandelijks opzegbaar.

Premiumdekking
Ook schades door slijtage, nalatigheid en ongevallen zijn gedekt. Tevens schade aan de inhoud van de wasmachine, wasdroger of vriezer. Verder geldt voor televisies een dekking voor het opnieuw instellen bij kanaalwissel en gegevensherstel bij schade aan notebooks en desktops. Kijk in de voorwaarden voor de maximale vergoedingen. Diefstal- en verliesdekking Uitgebreide diefstaldekking en bovendien een verliesdekking voor hoortoestellen.

Dagwaarde
De dagwaarde is afhankelijk van de leeftijd van het nieuwe apparaat gemeten vanaf de datum van aankoop. In de eerste twee jaren van de levensduur van het apparaat bedraagt de dagwaarde tot 100% van de koopprijs en in het derde jaar van de levensduur van het apparaat tot 80% van de koopprijs. In de volgende jaren wordt de dagwaarde telkens met 10% per jaar verminderd.

Aankoopbijdrage
Als reparatie niet meer mogelijk is, dan vergoedt Obbink zekerheid de dagwaarde (minimaal € 150) voor de aanschaf van een vervangend apparaat. Na de eerste twee verzekeringsjaren stijgt de minimale aankoopbijdrage met € 25,- per jaar, wanneer er tussentijds geen schade wordt geclaimd. Als er een schade wordt geclaimd, wordt er voor dat jaar geen € 25,00 toegevoegd aan de aankoop bijdrage, deze wordt als het ware een jaar bevroren. De aankoopbijdrage is altijd beperkt tot de daadwerkelijk gemaakte kosten voor de aanschaf van een vervangend apparaat.

Basisdekking:

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »