Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Bosch EXCLUSIV lijn

Standaard de hoogste kwaliteit

Obbink is een erkend service partner van Bosch en een geselecteerde retailer van de Bosch EXCLUSIV lijn. Deze exclusieve lijn van Bosch bevat duurzame, huishoudelijke apparatuur van de hoogste kwaliteit en is alleen verkrijgbaar bij geselecteerde en vakkundige retailers, zoals Obbink! Hierdoor kun je rekenen op persoonlijk en professioneel advies door ons geschoolde personeel, ook online via de chat of email. 

Vakkundig advies

Gezien Obbink een geselecteerde retailer is voor de Bosch EXCLUSIV lijn kun je altijd rekenen op vakkundig advies. Ons personeel is speciaal geschoold hiervoor en neemt alle tijd om de mogelijkheden en voordelen uit te leggen, zodat je zelf de beste keuze kunt maken! Kom naar een van onze winkels voor het beste advies of chat met een van onze medewerkers op onze website!

De beste service

Wanneer je een EXCLUSIV apparaat koopt ben je direct aangesloten bij een door Bosch erkende servicepartner, daarom mag je rekenen op gespecialiseerde service. Wanneer je een Bosch EXCLUSIV apparaat bij ons aanschaf ben je verzekerd van een professionele bezorging en -installatie. Mocht je in de toekomst dus problemen hebben met je apparatuur, dan kun je terecht bij Obbink's gecertificeerde reparateurs die gespecialiseerd zijn in de Bosch (EXCLUSIV) apparaten.

Uitstekende prestaties en extra's

Met de EXCLUSIV lijn van Bosch kun je alles verwachten wat je van Bosch gewend bent, plus dat beetje extra. De apparaten zijn duurzaam en van de hoogste kwaliteit waardoor ze comfortabel in gebruik zijn. Tevens zijn deze exclusieve apparaten voorzien van extra innovatieve functies of accessoires. Zoals SoftClose deursluitingen bij koelkasten, extra geluidsisolatie op wasmachines en drogers maar bijvoorbeeld ook een wolkorf bij warmtepompdrogers. 

Stijlvol design

Naast dat de EXCLUSIV lijn van Bosch uitstekende prestaties levert is ook het design van deze apparaten van klasse. Met stijlvolle designdetails zoals chromen accenten bieden deze apparaten net een beetje meer voor de extra kwaliteit. 

Voordelen voor elke productcategorie


Bosch EXCLUSIV wasmachines

Naast dat wasmachines van de EXCLUSIV lijn van extra geluidsisolatie zijn voorzien, zijn zij ook uitgerust met levenslange garantie tegen waterschade dankzij AquaStop. Die voorkomt elke vorm van waterschade bij eventuele gaten in de toevoerslang of lekken in het apparaat. De chromen details zorgen daarbij voor een exclusieve, stijlvolle uitstraling.

Bekijk Bosch EXCLUSIV wasmachines


Bosch EXCLUSIV drogers

Ook de drogers van deze exclusieve lijn zijn extra stil vanwege de geluidsisolatie. Daarbij ben je voorzien van een uniek ontworpen wolkorf. Die is geschikt voor stoffen die niet los kunnen in de trommel, zoals wollen kleding maar bijvoorbeeld ook sportschoenen. Ook op deze apparaten zorgen de chromen details voor een bijzondere, exclusieve uitstraling.

Bekijk Bosch EXCLUSIV drogers


Bosch EXCLUSIV vaatwassers

In de exclusieve lijn van Bosch kun je ook uiterste goede kwaliteit vaatwassers verwachten, zowel vrijstaande als onderbouw- en inbouw vaatwassers. Altijd van degelijke, Duitse kwaliteit. 

Bekijk Bosch EXCLUSIV vaatwassers


Bosch EXCLUSIV koelkasten en vriezers

De koelkasten en vriezers van Bosch EXCLUSIV bieden optimale ruimte voor jouw levensmiddelen, zoals de meegeleverde, verchroomde flessenhouder bij de koelkasten. De vriezers zijn daarbij altijd makkelijk te (her)openen vanwege het Air Channel System op de deurgreep. Op die manier wordt het vacuüm opgeheven. Ook bij deze apparaten zorgen de chromen details voor een stijlvolle uitstraling.

Bekijk Bosch EXCLUSIV koelers

Bekijk Bosch EXCLUSIV vriezers


Bosch EXCLUSIV Kookplaten

Met de kookplaten van Bosch zorgen talloze functies voor perfecte resultaten. Of je nu wilt koken op inductie of gas, Bosch biedt voor iedereen alle mogelijkheden om het koken zo makkelijke en persoonlijk mogelijk te maken.

Bekijk Bosch EXCLUSIV kookplaten


Bosch EXCLUSIV ovens en fornuizen

Met talloze functies helpen de Bosch (combi-)ovens om steeds gezond en gevarieerd te koken. De ovens zijn in meerdere formaten, compact 45 cm of groot 60 cm en meerdere kleuren/designs beschikbaar.

Bekijk Bosch EXCLUSIV ovens en fornuizen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »