Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Bosch testwinnaars

Bosch is niet voor niets dé nummer 1 voor grote huishoudelijke apparaten in Europa. Naast goede kwaliteit en mooi design, vallen de Bosch apparaten ook op door de predicaten, afgegeven door tevreden klanten en testinstituten. Toon meer

Merken

Capaciteit

Toerental

Energieklasse

Prijs

-
2 Producten

Het nummer 1 merk voor grote huishoudelijke apparaten
Bosch is niet voor niets dé nummer 1 voor grote huishoudelijke apparaten in Europa. Naast goede kwaliteit en mooi design, vallen de Bosch apparaten ook op door de predicaten, afgegeven door tevreden klanten en testinstituten.

Naast dat is Bosch ook het nummer 1 merk voor vaatwassers wereldwijd! De kwaliteit en prestaties van Bosch vaatwassers zijn niet te ontkennen, altijd betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik. 

Bosch testwinnaars
Bij het kopen van nieuwe huishoudelijke apparatuur wil je natuurlijk zeker weten dat je een goede keuze maakt. Dankzij de onafhankelijke testinstituten en tevreden klanten zijn er predicaten ontstaan die aangeven hoe goed een product is en of Bosch de beloofde kwaliteit levert. 

Op deze pagina vind je de meest actuele Bosch huishoudapparaten met uitzonderlijke resultaten die zich prijswinnaar mogen noemen van 'Beste uit de test', 'Beste Koop' en 'Best Reviewed'. 

De Consumentenbond
De Consumentenbond richt zich zonder winstoogmerk op onafhankelijke informatie van producten. Jaarlijks test de Consumentenbond duizenden producten in laboratoria met een panel van consumenten en experts. Aan de hand van deze testen worden predicaten toegekend, ‘Beste uit de Test’ of ‘Beste Koop’.

Kieskeurig.nl
Het doel van Kieskeurig.nl is om onafhankelijke consumentenreviews te verzamelen en hiermee de mogelijkheid bieden om producten, prijzen en winkels te vergelijken. Om consumenten zo goed mogelijk te helpen een keuze te maken voor een product én een betrouwbare webshop te vinden, moet zowel een webshop als een review aan minimale eisen voldoen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »