Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Bosch VitaFresh

Bewaar je verse etenswaren nu in de meest optimale omstandigheden om ze langer vers te houden. Vers eten bevat namelijk meer vitaminen, mineralen en andere stoffen die wij als mensen nodig hebben. Het is niet alleen fijn om gezond te eten maar ook om te genieten van verse ingrediënten die hun versheid behouden tot het op je bord ligt. Zelfs de kleinste temperatuursverschillen zijn namelijk van invloed op het eten in je koelkast, maar met Bosch VitaFresh blijven de omstandigen optimaal voor jouw verse etenswaren!

Bosch VitaFresh

Door te kiezen voor een Bosch VitaFresh koel-vriescombinatie kun je etenswaren tot wel 3 keer langer vers houden. Hierdoor gooi je ook minder eten weg en voorkom je voedselverspilling. De VitaFresh lades kun je afzonderlijk regelen betreft temperatuur en luchtvochtigheid. Leg je groente en fruit in de lade dan draai je de luchtvochtigheid omhoog om ze langer vers te houden, maar heb je bijvoorbeeld vis of vlees gekocht dan blijven deze langer goed bij een zo laag mogelijke temperatuur. VitaFresh is makkelijk in gebruik en ook een stuk duurzamer! Zo word je dus een expert in het bewaren en serveren van verse producten!


Drie verschillende varianten

Bosch heeft drie verschillende varianten VitaFresh ontwikkeld, met elk met hun eigen sterke punten:

De serie 4 van vrijstaande koelkasten en koel-vriescombinaties van Bosch bevatten de standaard VitaFresh lades. Er is genoeg ruimte voor al jouw boodschappen en op het LED-display kun je de ingestelde temperatuur makkelijk aflezen. Met de schuifbediening stel je gemakkelijk de luchtvochtigheid van de lade in voor fruit of een mix van groente en fruit. De serie 6 van vrijstaande koelkasten en koel-vriescombinaties van Bosch bevatten VitaFresh Plus, waarmee jouw groente en fruit tot 2x langer vers blijft. Met een gebruiksvriendelijke knop geef je aan hoevoeel fruit of combinatie van groente en fruit je in de koelkast legt. De luchtvochtigheid past zich dan automatisch aan. De serie 8 van vrijstaande koelkasten en koel-vriescombinaties van Bosch bevatten VitaFresh Pro, het beste vershoudsysteem. Hiermee heb je de optimale controle over de temperatuur en luchtvochtigheid, welke je voor verschillende lades apart kunt instellen. De 0 graden lade biedt de beste omstandigheid voor vlees en vis maar houdt ook groente en fruit knapperig en vers. De lades zijn makkelijk te bedienen met een draaiknop.


 Bekijk hier alle Bosch vrijstaande en inbouw koelkasten/koel-vriescombinaties met één van de drie VitaFresh systemen. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »