Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Gigaset CL390 Duo - Dect telefoon

Productomschrijving

Deze intuïtieve telefoon is gebruiksvriendelijk door de toetsen (voorzien van een comfortabel drukpunt) en het contrastrijke, goed leesbare scherm. Wanneer je niet in gesprek bent, staat het stijlvolle toestel rechtovereind in de houder, waardoor een opvallend middelpunt ontstaat; perfect voor moderne huishoudens.

Maak een statement met een apparaat dat net zo mooi als functioneel is. De Gigaset CL390 is ontworpen om heel functioneel en gebruiksvriendelijk te zijn. Het heeft een groot, verlicht en contrastrijk zwart-witscherm wat er mede dankzij de grootte (het scherm meet 5.1cm diagonaal) voor zorgt dat je nooit moeite hebt met het aflezen ervan. Met de duidelijke menustructuur en de Jumbo-modus, waardoor alle cijfers en letters op het scherm vergroot worden, kun je altijd de voor u gewenste instelling vinden. Hierdoor ben én blijf je verbonden en wordt dagelijkse communicatie een plezier.

Luister goed; u profiteert van maximale geluidskwaliteit in alle communicatiemodi. Of u de Gigaset CL390 nu direct aan uw oor houdt of de handsfree modus gebruikt, uw gesprek is altijd in de best mogelijke kwaliteit. Twee versterkende akoestische profielen zorgen ervoor dat zowel de hoge als lage tonen voor iedereen in de familie goed hoorbaar zijn. De Gigaset CL390 is compatibel met hoortoestellen dus ook wanneer je een gehoorbeperking hebt, kun je van je gesprekken genieten.

De Gigaset CL390 garandeert succesvolle communicatie zónder onnodige extra's, en mét nuttige toepassingen te bieden waarmee je dagelijks leven nog makkelijker gemaakt wordt. Zo heeft het telefoonboek bijvoorbeeld voldoende ruimte voor al je contacten, gezien het ruimte biedt aan maar liefst 150 namen/nummers. Je kunt eigen beltonen toewijzen aan externe, interne of VIP-bellers zodat u al hoort wie er belt. De direct-bellen functie zorgt ervoor dat je je geliefden nóg sneller bereikt.

De Gigaset CL390 zorgt ervoor dat je thuis eenvoudig bereikbaar bent. Maar soms wil je niet gestoord worden, Zeker niet door anonieme verkopers. Met de zwarte lijst kunt u maximaal 32 telefoonnummers blokkeren. Je voert de nummers handmatig in of kopieert ze rechtstreeks vanuit de oproepgeschiedenis. Wanneer de zwarte lijst geactiveerd is, worden alle geselecteerde nummers volledig geblokkeerd of uitsluitend op het scherm weergegeven. Je kunt ook een tijdsperiode ingeven waarbij alle inkomende oproepen op de handset gedempt worden, en voorkomen dat anonieme oproepen (die zonder nummerherkenning) überhaupt binnenkomen. Indien Je wilt dat de telefoon wél rinkelt voor belangrijke telefoonnummers, dan voeg je deze toe aan een VIP-groep.

Gebruik uw telefoon waar u maar wenst: u breidt uw Gigaset CL390-systeem uit met maximaal vier handsets, waardoor iedere gewenste ruimte in huis - van keuken tot slaapkamer en kantoor - van een telefoon wordt voorzien. Hierdoor heb je altijd een telefoon voor het grijpen en kun je interne gesprekken voeren. Hiervoor bevelen wij de Gigaset CL390HX handset aan.

Uitgerust met de milieuvriendelijke ECO-DECT techologie. De toestellen zijn stralingsvrij wanneer ze in de stand-bymodus staan, zelfs wanneer u meerdere handsets heeft aangesloten. Hiertoe dienen het basisstation en alle aangesloten handsets uiteraard ECO-DECT te ondersteunen. Tijdens een gesprek past de zendsterkte zich automatisch aan op de afstand tussen het basisstation en de betreffende handset. Hoe kleiner deze afstand, hoe lager de straling. Voor het maximale DECT-bereik kunt u de ECO-DECT modus op ieder moment uitschakelen.

Specificaties

EAN
5412882782434

Toon meer

Informatie van Gigaset

Gigaset CL390 Duo - Dect telefoon
99,-
Gigaset CL390 Duo - Dect telefoon
Online uitverkocht: Zie winkelvoorraad
Toevoegen aan winkelwagen

Laatst bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »