Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Panasonic KX-TGE210NLN - Dect telefoon

Productomschrijving

Easy-to-see/use Design De handset is ontworpen voor gemakkelijk gebruik met grote led-indicatoren die makkelijk waar te nemen zijn vanuit alle hoeken, speciale volumetoetsen aan de zijkant van de handset die je op elk moment tijdens een gesprek kunt bedienen en een groot, zeer helder LCD-scherm van 1,8 inch (4,4 cm) met witte achtergrondverlichting.

HAC (Hearing Aid Compatibility)-ondersteuning

Geniet van duidelijke gesprekken, ook als je een gehoorapparaat draagt Dit toestel voldoet aan de TIA-1083-standaard voor compatibiliteit met gehoorapparaten. Het is ontworpen om goed te werken met een gehoorapparaat en onderdrukt ruis.

Ruisonderdrukking

Verminder achtergrondruis van je gesprekspartner De ruisonderdrukkingsfunctie van de handset vermindert achtergrondruis rond de gesprekspartner en versterkt tegelijkertijd zijn/haar stem, waardoor deze beter te horen is.

Blokkering ongewenste oproepen*¹

Verminder ongewenste telefoontjes van bv. telemarketeers Je kunt elk gewenst nummer blokkeren, evenals iedere willekeurige startreeks van 2 tot 8 cijfers die overeenstemt met de gespecificeerde nummers of anonieme oproepen*².

Niet storen-functie

Laat je goede nachtrust niet verstoren maar blijf wel beschikbaar voor vrienden en familie Elke handset kan worden geprogrammeerd om te voorkomen dat het tijdens specifieke periodes gaat rinkelen. Het geluid van de speciale bellers, die in een contactgroep van het telefoonboek zijn geplaatst, kan echter worden ingeschakeld.*

Baby Monitor

Slimme babyverzorging vanuit een andere kamer De babyfoonhandset zal automatisch bellen met de bewakingshandset als het geluid waarneemt. Als ouders de baby alleen laten, zal de handset de huilende stem van de baby opvangen en de ouders op de hoogte brengen via een handset*² in een andere kamer.

Intercom All

Bel alle handsets tegelijkertijd

Als je je gezinsleden wilt zoeken en je niet weet waar ze zijn in het huis, dan kun je een intercom-oproep naar alle handsets maken. Hiermee kun je degene die je zoekt vinden zonder het hele huis te doorzoeken.

Stralingsvrij (Eco Mode Plus)

Wanneer de telefoon niet wordt gebruikt, wordt straling compleet uitgeschakeld Eco Mode Plus verlaagt het zendvermogen tot nul. Het basisstation blijft UIT totdat er een oproep binnenkomt of een handset wordt geactiveerd.

Specificaties

EAN
5025232851690
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Panasonic
Model
PANASONIC KX-TGE210NLN telefoon

Toon meer

Informatie van Panasonic

Panasonic KX-TGE210NLN  - Dect telefoon
57,95
Panasonic KX-TGE210NLN - Dect telefoon
Online uitverkocht: Zie winkelvoorraad
Toevoegen aan winkelwagen

Laatst bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »