Princess 262043 Eierkoker

princess princess
€ 19,99
online tijdelijk uitverkocht
  • 3 eieren tegelijk koken
Gegevens

Princess 262043 Eierkoker Eieren koken wordt een eitje met de Princess 262043 Eierkoker. Je hoeft nooit meer te wachten tot een pan water kookt en je hebt geen kookwekker meer nodig. De luxe eierkoker doet al het werk en geeft een signaal als je eieren perfect gekookt zijn. Ideaal voor een relaxt zondagochtendontbijt of als je let op je inname van proteïne.

Altijd perfect gekookt Meet de juiste hoeveelheid water af met de maatbeker voor het aantal eieren dat je wilt koken en giet deze in de eierkoker. Met de eierprikker op de maatbeker kan je een gaatje in de onderkant van de eieren prikken zodat deze niet gaan barsten tijdens het koken. Wacht 12 tot 15 minuten en je gekookte eieren zijn klaar. Zo makkelijk is het!

BPA-vrije Tritan deksel Dankzij de doorzichtige deksel kan je het gehele kookproces in de gaten houden. De deksel is gemaakt van zeer sterk Tristan dat ook BPA-vrij is waardoor er geen chemische stoffen vrijkomen. Het verwarmingselement is geïntegreerd in de basis waardoor de Princess eierkoker zeer makkelijk te reinigen is. Het eierrekje en de deksel kunnen beide in de vaatwasser en het waterreservoir kan gereinigd worden met een vochtige doek en schoonmaakmiddel.

Wat vind je in de doos: Princess Eierkoker, maatbeker met eierprikker, eierrekje voor drie eieren, tritan deksel, handleiding

Redenen om voor de Princess Eierkoker te kiezen:

-Eieren koken was nog nooit zo makkelijk dankzij de stijlvolle Princess Eierkoker

-Geschikt voor 1 tot en met 3 eieren tegelijkertijd

-Inclusief maatbeker met eierprikker zodat eieren niet kunnen barsten

-Makkelijk schoon te maken dankzij de vaatwasbestendige onderdelen waaronder de BPA-vrije Tritan deksel

Meer informatie
Meer informatie
Price € 19,99
Fabrikantnummer (MPN) 262043
Model Princess 262043 Eierkoker
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Merk Princess
EAN 8713016085276
Specificaties

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Princess