Samsung MC28M6085KS combimagnetron

Samsung Samsung
€ 279,00
online tijdelijk uitverkocht
  • 28 liter inhoud
  • 900 watt
  • HotBlast technologie
  • SlimFry
  • Vochtsensor

Gegevens

HotBlast - Krokant van buiten, sappig van binnen Krokant aan de buitenkant, vanbinnen lekker sappig én supersnel klaar! Met HotBlast wordt hete lucht vanaf bovenaf via zestig kleine luchtgaatjes direct op de gerechten geblazen, wat zorgt voor een optimale warmteverspreiding. Door de grote ventilator circuleert de lucht krachtig in de oven met een maximum vermogen van maar liefst 2900 Watt. Zo wordt de oventijd tot wel vijftig procent gereduceerd en heb je altijd perfect knapperige en sappige gerechten!

SlimFry - Gezond alternatief op frituren met slechts één theelepeltje olie De combimagnetron is uitgerust met een frituurfunctie om knapperige gerechten te maken. Bij de Samsung SlimFry technologie wordt een combinatie gebruikt van magnetron, grill, convectieverwarming en de meegeleverde CrustyPlate om zo te zorgen voor een knapperig en goed heet resultaat zonder het gerecht uit te drogen. Hiervoor hoeft er slechts één theelepel olie op de CrustyPlate gedaan te worden en de olie die vrijkomt kun je gemakkelijk weg gieten. Het voordeel: minder vet eten, geen aangekoekte pannen en geen gevaarlijke oliespetters.

Stoomschaal - Behoud van voedingsstoffen met gezond stomen Met de meegeleverde Pure Steam Bowl kun je gemakkelijk groentes, vis en andere gerechten stomen in je magnetron. Door ingrediënten te stomen behoud je veel voedingstoffen en behouden groentes hun bite! Plaats de ingrediënten in de stoomschaal met een laagje water en voor je het weet heb je een gezonde maaltijd op tafel staan.

Vochtigheidssensor - Intilligente sensoren voor de juiste bereiding Met een enkele druk op de knop wordt via de slimme vochtsensor de luchtvochtigheid in het apparaat gemeten, zodat de bereidingsmodus en -tijd automatisch kunnen worden bijgesteld voor perfecte gerechten.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 279,00
Productgroep Combi-magnetron
EAN 8806090747366
Merk Samsung
Fabrieksgarantie 2 jaar
Model MC28M6085KS/EN
Fabrikantnummer (MPN) MC28M6085KS/EN
Service type Inleveren of opsturen
Gewicht 17.9 kg
Diepte 463 mm
Kleur Zwart
Inhoud 28 l
Display Ja
Binnenverlichting Ja
Breedte 517 mm
Hoogte 310 mm
Plaatsing Vrijstaand
Stoomfunctie Ja
Soort bediening Knoppen met display
Kinderbeveiliging Ja

Specificaties

Gebruiksgemak

Stoomfunctie
Soort bediening
Knoppen met display
Kinderbeveiliging

Algemeen

Plaatsing
Vrijstaand

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Zwart
Display
Binnenverlichting

Productinformatie

Productgroep
Combi-magnetron
Merk
Samsung
Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Inleveren of opsturen