Vacatures 5KlantenserviceBlog
0
Sluiten

Siemens noFrost

Siemens noFrost

De nieuwste koel-vriescombinaties en vriezers van Siemens bevatten slimme sensoren die zorgen dat je je minder druk hoeft te maken over ijsvorming. Deze sensorgestuurde technologie houdt producten langer goed doordat ze onder de meest optimale omstandigheden bewaard worden. 

De sensoren in Siemens noFrost koel-vriescombinaties en vriezers meten de omgevingstemperatuur maar ook bijvoorbeeld het aantal keren dat de deur geopend is. Met die informatie gaat het iSensoric systeem aan de slag en gaat de opbouw van ijs aan de binnenkant van het apparaat tegen. Hierdoor blijft het energieverbruik ook nog eens consistent laag. Met deze techniek hoef je dus nooit meer je vriezer handmatig te ontdooien. Dat bespaart een hoop tijd en moeite!

Hoe werkt noFrost nou precies?
NoFrost is een luchtcirculatiesysteem die zorgt dat vochtige lucht uit de binnenkant van de vriezer gehaald wordt waardoor er geen ijsvorming meer ontstaat. Doordat er geen ijsvorming ontstaat hoef je ook nooit meer de vriezer handmatig te ontdooien. Scheelt weer een hoop werk! Het NoFrost systeem gaat ook rijpvorming tegen, hierdoor blijven etenswaren nog langer houdbaar. Dit systeem zorgt namelijk constant voor een ideale luchtvochtigheid, wat ook weer resulteert in een lager energieverbruik.

De tijd van 5 à 6 keer per jaar de vriezer handmatig ontdooien, producten weggooien en de vriezer ijsvrij maken is dus helemaal verleden tijd met NoFrost. Siemens heeft vele verschillende NoFrost vriezers en koel-vriescombinatie in het assortiment, waaronder ook XXL uitvoeringen. Dezelfde kwaliteit die je gewend bent van Bosch koel/vries-apparatuur maar dan in een grotere uitvoering! Deze extra brede varianten geven je een goed overzicht van alles wat je in huis hebt qua boodschappen en bieden optimale ruimte voor het vullen van vakken, plateaus en lades. De XXL uitvoeringen zijn strak tegen de muur of in een nis te plaatsen terwijl je deur gewoon in een hoek van 90 graden kunt openen.

Bekijk hier alle Siemens noFrost vriezers of Siemens noFrost koel-vriescombinaties

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »